...
Napisał(a)
Wiem,że to nowy suplement u nas, opinii o nim niewiele ale może ktoś kto już go stosował i podzieli się wrażeniami??
1
...
Napisał(a)
Przedtreningówki to jedna z bardziej popularnych form suplementu. Wiele osób potrzebuje motywacji, pobudzenia, lepszej koncentracji, poprawy wytrzymałości, zwiększonej pompy mięśniowej, czy ogólnego stanu euforycznego w czasie wysiłku. Dlatego też sięgają notorycznie po suplementy przedtreningowe. Szczególnie te zawierające w składzie związki o bardzo silnym działaniu psychoaktywnym.
Jack3d firmy USP Labs to swego czasu jedna z bardziej popularnych przedtreningówek z USA. Wszystko to z powodu tego, że suplement ten zawierał w składzie 1,3-dimetyloaminę, czyli popularną geranaminę. Patrząc po składzie suplementu, w zasadzie nie ma w nim nic szczególnego. Opakowanie 250 g, z kolei w porcji 5,55 g zawarte są takie związki aktywne, jak:
- AAKG,
- kreatyna monohydrat,
- beta alanina,
- kofeina,
- geranamina,
- cytryniec chiński.
Jak na 5,55 g porcję ilość składników spora, w śladowych ilościach. W zasadzie same beta alaniny warto zastosować około 4 g, AAKG również w podobnej ilości. Do tego kreatyna 2-3 g i już mamy 11 g w trzech podstawowych związkach. Jak więc widać skład słaby. Niestety większość osób ocenia produkt po tym, jak bardzo wyrywa ich z butów w czasie treningu. Wystarczy więc, aby producent dodał 300-400 mg kofeiny i inne substancje o działaniu psychoaktywnym, np. pochodne amfetaminy, aby przez większość osób uważany był za bardzo dobry.
Jeżeli chcesz przedtreningówkę, w której wiesz co jest i w jakiej ilości, to dobrym wyborem będzie Allnutrition Pre Workout Pro Series: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Pre_Workout_Pro_Series-opis36346.html.

Jack3d firmy USP Labs to swego czasu jedna z bardziej popularnych przedtreningówek z USA. Wszystko to z powodu tego, że suplement ten zawierał w składzie 1,3-dimetyloaminę, czyli popularną geranaminę. Patrząc po składzie suplementu, w zasadzie nie ma w nim nic szczególnego. Opakowanie 250 g, z kolei w porcji 5,55 g zawarte są takie związki aktywne, jak:
- AAKG,
- kreatyna monohydrat,
- beta alanina,
- kofeina,
- geranamina,
- cytryniec chiński.
Jak na 5,55 g porcję ilość składników spora, w śladowych ilościach. W zasadzie same beta alaniny warto zastosować około 4 g, AAKG również w podobnej ilości. Do tego kreatyna 2-3 g i już mamy 11 g w trzech podstawowych związkach. Jak więc widać skład słaby. Niestety większość osób ocenia produkt po tym, jak bardzo wyrywa ich z butów w czasie treningu. Wystarczy więc, aby producent dodał 300-400 mg kofeiny i inne substancje o działaniu psychoaktywnym, np. pochodne amfetaminy, aby przez większość osób uważany był za bardzo dobry.
Jeżeli chcesz przedtreningówkę, w której wiesz co jest i w jakiej ilości, to dobrym wyborem będzie Allnutrition Pre Workout Pro Series: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Pre_Workout_Pro_Series-opis36346.html.

Moderator działu Odżywianie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
3
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
Jak dla mnie bardzo dobry suplement przed treningowy.
' Nie jesteśmy aniołami '
...
Napisał(a)
Dzięki end
EDIT;davidnth -rozumumiem,że brałeś? jak wrażenia??
Zmieniony przez - wincol w dniu 2009-12-22 23:04:51
EDIT;davidnth -rozumumiem,że brałeś? jak wrażenia??
Zmieniony przez - wincol w dniu 2009-12-22 23:04:51
1
...
Napisał(a)
wlasnie, porownanie do czegos? jakie dawki?
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
Jestem w trakcie.
Już w jakimś temacie wspominałem o tym. Porównanie w zasadzie mam tylko do Shock'a i tu w zasadzie porównanie się kończy. Inna półka jak dla mnie. Miałem jeszcze porcję WF i było nieźle.
Mam zamiar wszamać niedługo właśnie WF następnie Mesomorph i NO Xplode więc wtedy będę mógł wypowiedzieć się szerzej.
Dawki na początku od 1 i było nieźle, następnie 2 i raz nawet poleciały 3 ale to jak już pisałem po bardzo ciężkim dniu. Trening za każdym razem był udany.
Już w jakimś temacie wspominałem o tym. Porównanie w zasadzie mam tylko do Shock'a i tu w zasadzie porównanie się kończy. Inna półka jak dla mnie. Miałem jeszcze porcję WF i było nieźle.
Mam zamiar wszamać niedługo właśnie WF następnie Mesomorph i NO Xplode więc wtedy będę mógł wypowiedzieć się szerzej.
Dawki na początku od 1 i było nieźle, następnie 2 i raz nawet poleciały 3 ale to jak już pisałem po bardzo ciężkim dniu. Trening za każdym razem był udany.
1
' Nie jesteśmy aniołami '
...
Napisał(a)
Mesomorph ponoc masakrycznie wymiata. W opini stosujacych mocniejszy od NOX PUMP doriana.
...
Napisał(a)
wszamałem jedno opakowanie jacka (mam jeszcze jedno) więc co nieco o nim wiem....bardzo dobry supel, w tej cenie (około 125 zł )nie znajdziesz niczego porównywalnego. Najlepiej brać na pusty żołądek i na co najmniej 30 minut przed treningiem. Opakowanie jest fikuśne (małe - 250 gr), porcja to ok. 5 gram (realne dawkowanie to około 2 porcji), zaś porcji jest 45 w opakowaniu. Nie jest to moim zdaniem typowy pobudzacz, trzeba zacząć ćwiczyć by się ,,aktywował'' a potem....hmmm, niesamowita wytrzymałość, można ćwiczyć cały dzień, pompa ok, koncentracja super. Saidów nie doświadczyłem. Aha, jest to stack kreatynowy..
Zmieniony przez - onsok w dniu 2009-12-23 13:07:42
Zmieniony przez - onsok w dniu 2009-12-23 13:09:26
Zmieniony przez - onsok w dniu 2009-12-23 13:07:42
Zmieniony przez - onsok w dniu 2009-12-23 13:09:26
1
POWER IS BACK !!!
...
Napisał(a)
smiechem zartem to nie wychodzi tak tanio, mowiac o tych 2 porcjach na raz to 5,5zl za trening...
zeby tak do 100zl zeszli z cenami w polsce...
zeby tak do 100zl zeszli z cenami w polsce...
2
Sky is the limit!
...
Napisał(a)
Suplement rewelacyjny, świetna koncentracja na treningu, po spożyciu jesteś w takim 'euforycznym' stanie do ćwiczeń, pompa również bardzo dobra. Smak przyjemny, taka mieszanka napoju Tonic+Sprite, żadnych sajdów, można brać spokojnie wieczorem, bo działa do 3 godzin. Polecam!
Use makes mastery.
...
Napisał(a)
a da sie jakos porownac jack3d do ergolean amp 1 lub get amp'd? tzn do spalaczy rowniez oparty na geraminie i kofeinie?
Sky is the limit!
Polecane artykuły