Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hehe z tym cyklem żartuje. Równy rok ćwiczyłem na sylwetke po prawej, obecnie jeszcze nabieram masy. Na lewym zdieciu waga ok 75 KG dzis 103 KG. W ciagu roczku, oczywsci ezero imprez, alkoholu, i treningi 5 razy w tygodniu po 2-3h.
Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie, koszulka calkiem inan w tatej sie nie miescze. W zasadzie to tylko mialem jeden cykl kretyny monohydratu, ale to na pcozatku przygody - nie wiedzialem wtedy co i jak. PODSTAAWA JEST DIETA I SEN. Zaloze sie ze wiekszosc bedzi etrzyamc taki rygor jak ja bedzi emiala rownie duze przyrosty . ROzmar bicepsa po lewej byl 33, a po prawej jest 42 :)
Szacuny
11
Napisanych postów
1189
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
14263
No no przytylo Ci sie ziomek jak nic hehe ale jak na 103 kg wagi to malo w lapie.Chyba sporo Ci poszlo w badziocha.Wyrzezb to na wakacje chociaz troche i wtedy sie pokaz mysle ze moze byc calkiem dobrze ale obwody Ci duzo spadna bo miesnie masz otluszczone sporo.Ogolnie widac ze latwo nabierasz masy ale nie koniecznie miesniowej.
Sprawadz u mnie linka masz ponizej ja tez mam troche zatluszczone lapy ale nie tak bardzo .
Zmieniony przez - StefaNX w dniu 2004-10-27 09:35:40
Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hej, no wlasnie ze rąk nie mam obtłuszczonych wogole!!!! idzie wlasmi mi w brzuszek :/ -a cwicze brzuch 3-4 arzy w tygodniu ODPOWIEDNIO!, ale w koncu to nie ma nic wspolnego z zawiazywaniem sie sadelka, i jeszcza osadza mi sie nieco na nogach i dupie :) moja dosc znaczna waga opiera sie rowniez o bardzo duze nogi! gdyz nie popuszczam ich pozatym je kiedys cwiczylem przez kilka lat, rozmaiar napietej łydki mam taki prawie jak Arnold :) a w udzie 75.