Szacuny
2
Napisanych postów
454
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3468
Oto ja :P Tylko się nie zesikajcie ze śmiechu hehe :D poprostu ja nie ćwicze jeszcze... ale mam zamiar zacząć :D narazie gram tylko w siatke :) żdanej siłowni ani nic więc się nie dziwcie :P
Szacuny
2
Napisanych postów
454
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3468
CHUNTER
"Gadaj z dupą to cie osra" - zgadzam się :D
"...Zapamiętałem za to jednego od was taki wysoki co cały czas grał w tym samym miejscu dobrze atakował, jakbyście coś kańcili w ustawieniu,ale może sie myle...hmm ..."
"...Rozumie ze to kwestja ustwienia bo tez sie zmienialismy..."
NO TO JAK ROZUMIESZ TO NIE ZAŻUCAJ NAM ŻE OSZUKIWALIŚMY !HEH MOŻE NAJPIERW TROCHĘ POOGLĄDAJ SIATKE W TV ALBO POGRAJ WIĘCEJ...
CO DO MOJEJ FOTKI.. NIE ZALEŻY MI NA TWOJEJ OPINII :D MOŻE POKAŻESZ SWOJĄ FOTE ! :]
Szacuny
20
Napisanych postów
12783
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
104474
No nie wiem czy taki "wstydniś" , jeszcze kawałek i bys nam swojego wacka pokazał
Tekst tygodnia - z poczty moderatorskiej :)
"dlaczego naryszylem i czym dziadzial nierozumie !!!" ------------------------------
Zamiast dać mi soga kliknij w pajacyka http://www.pajacyk.pl "Moderator w dziale Trening"
Szacuny
14
Napisanych postów
10494
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
50243
brutus
chopie bierz sie za trening a poznasz prawdziwy smak ciemnej strony mocy tylko nie koXuj tak jak pan moderator działu co to ciągle narzeka ze za maly jest hyhy joke
~~~~~~~~~~~
Moderator działów:
*Nasze Hobby
*Sporty Extremalne
Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2181
Siemanko! Gdzie grasz w siatke w jakim klubie!!? Może maly sparing :P A tak pozatym to nie rozumie po co dajesz zdjecie swoje jak nie cwiczysz... no rozumialbym jakbys "ciekawie wygladal".. a tak pozatym to pozdro i trenuj dalej !! / nie tylko siatke hehe /