Szacuny
11202
Napisanych postów
52089
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
tak jak w temacie, sory za jeszcze jeden temat ale mam mnóstwo wątpliwości, otóż przedstawie wszystko od nowa , tzn. jadłem już stacki z geraminą nawet dobrze je czułem ale ostatnio po jedzeniu jackeda nie odczułem go niemalże wcale i teraz mam wątpliwości czy sięgnąć od razu po mesomorpha + green magnitude , czy zestaw bsn tj. cell mass, no-xplode, nitrix. Cenowo taniej wyjdzie 1 zestaw i ogólnie zależy mi na lepszych osiągach i przełamaniu monotonnego treningu.
a no i który zestaw wybrac?
Zmieniony przez - vander w dniu 2010-12-18 15:03:12
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12547
Napisanych postów
162246
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1242615
dostalem maila, na pewno pomoge, ale musze sie skupic, a teraz jestem u brata i nie mam dostepu do swoich notatek itp i moja podpowiedz w tej chwili bedzie mniej wartosciowa, wiec w niedziele dopiero dam pelna odp
Szacuny
213
Napisanych postów
22991
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
173464
No i nygus nie da edytować.
Jeśli byle co z 1-3d. Cię bujało, a teraz nie, to i prawdopodobnie masz 'zapchane' receptory - nad zbyt wyrobioną tolerancję i dlatego coraz gorzej na Ciebie działa.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Szacuny
11202
Napisanych postów
52089
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
dobra rozumiem. Teraz powiedzcie, bo potrzebuje stacka na 40dni 10g krety dziennie żeby było z niego, wiem że da rade zrobić tak ze storma i green maga, teraz powiedzcie co lepsze z tych 2 , być może inne stacki też wyjdą tak ekonomicznie?
Szacuny
0
Napisanych postów
252
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9158
GM moim zdaniem będzie lepszy jest to sprawdzona firma,do tego jest za***isty smak.
Storm był dobry,ale te pierwsza seria(białe puszki)
Teraz dużo słyszałem opinii ze ten nowy storm nie jest tak dobry jak ten stary.
Powiem Ci ze nie znam innych stacków tak wydajnych np Clout ma 50 porcji