SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

JAK ZRZUCIĆ BRZUCH I BOKI??? POMOCY

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 44514

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1
Mam problem z brzuchem... i bokami trochę mam "narośli" na brzuchu i po bokach.. kiedyś miałem kratkę jak w kaloryferze ale miałem operacje które uniemożliwiły mi przez ponad rok jakichkolwiek ćwiczeń związanych z napinaniem brzucha.. trochę mocno zarosłem a chcę powrócić do poprzedniej formy.. nie chcę być niewiadomo jak zbudowany ale będę zaczynał formować biceps i klatkę.. biceps nie dużo tak max do 50 w napięciu. chcę mieć ładną rzeźbę i nie wiem od czego mam zacząć......
Ważę 92 kilo i 186 cm wzrostu i grubą nawet kość.. co mam robić kiedy jakieś odrzywki i czy wogóle brać odżywki z taką nadwagą, a może coś na spalenie tkanki tłuszczowej...
PROSZĘ O POMOC JESTEM BARDZO POTRZEBUJĄCY

Pozdrawiam Wszystkich

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 19680 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 52818
" biceps nie dużo tak max do 50 w napięciu"

Ambitny jestes wiesz ile to jest 50cm?? 40 to juz fajna lapa 45 to juz za***iscie wyglada.

Odzywek ni, zredukuj sie, dietka redukcyjna i trneing, aeroby. Pozniej zrob mase podrzezb i beidzesz taki jaki chcesz byc ale to bedzie trwalo, dluuuuugo bo trening to nie jest tak ze chwile pocwiczysz i bedizesz wielki
1

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 597 Napisanych postów 23111 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 106556
50 w łapie na dobrej rzezbie?
powodzenia
lata ciezkiego treningu przed tobą
tak jak pisze zawodny
łapka 44-45 to juz super wyglada
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 645 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3033
I na redukcji Ci sporo mięśni poleci. Jak chcesz schudnąć z 10 kg, to ze 3 cm w łapie bankowo stracisz. Niestety taki jest urok redukcji:/.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 202 Napisanych postów 31902 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 94099
miesni nie musi poleciec duzo. moze nawet minimalna ilosc. a to ze poleci cm z lapy to wiadomo tluszcz tez ma swoja objętosc

Dieta odpowiednia do wagi i aktywnosci
trening aerobowy tetno 50-60% maxa rano i po treingu na silowni
spalacz jakis jako dodatek do dietki <yes>
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Rozstępy pytanko

Następny temat

całkiem zielony;] pomocy

Obnizka