Pozdro
...
Napisał(a)
Cieszę się
pozdro

pozdro
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
...
Napisał(a)
na pewno każdy wyciągnie rozsądne wnioski, i nie należy lekceważyć swoich umiejętności z doborem ciężaru, ja już się przekonałem,
siedziałem ze sztangą krótką i ćwiczyłem nadgarstki, widocznie za DUŻO zrobiłem powtórzeń, ale ciężar był dobry, a na następny dzień miałem okropny problem z nadgarstkiem prawej ręki, chyba to były ścięgna, ale już pomału prze chodzi
siedziałem ze sztangą krótką i ćwiczyłem nadgarstki, widocznie za DUŻO zrobiłem powtórzeń, ale ciężar był dobry, a na następny dzień miałem okropny problem z nadgarstkiem prawej ręki, chyba to były ścięgna, ale już pomału prze chodzi

...
Napisał(a)
stopniowe przeciążanie jest kluczem
zbyt mocny atak na partie mięśniową moze się w najlepszym wypadku skończyć konkretnymi zakwasami w najgorszym uskodzeniem ścięgna lub stawu
wracaj do zdrowia
pozdro
zbyt mocny atak na partie mięśniową moze się w najlepszym wypadku skończyć konkretnymi zakwasami w najgorszym uskodzeniem ścięgna lub stawu
wracaj do zdrowia
pozdro
...
Napisał(a)
Lepszego posta na tym forum jeszcze nie widzialem... :) podsumowanie wszystkiego co najwazniejsze, a o to chodzi
Brawo
Brawo

...
Napisał(a)
Super art. Na pewno się przyda i fajnie przejrzyście zrobiony. Łap SLOG'a. A przy okazji co ile ćwiczyć brzuch np. czy codzienne ćwiczenia są dobre?
Trening czyni mistrza !
...
Napisał(a)
3 razy w tygodniu to optimum
pozdro
pozdro
...
Napisał(a)
super art. sog
Jeżeli w jakimś stopniu ci pomogłem to bądź dobry i kliknij " przyznaj SOGa "
...
Napisał(a)
Arykuł na medal. SOg :):) pomógł mi. nawet wydrukowałem i dogłębnie przeanalizowałem. :) Dziiex
NO PAIN , NO GAIN
http://zdrowo.info.pl/odchudzanie.html
Pozdr.
Polecane artykuły