SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

JAKIE SZTUKI WALKI MOżNA TRENOWAć W SłUPSKU?

temat działu:

Baza klubów Sztuk Walki

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4868

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez Marcin_VB z działu Uderzane.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 288
Mieszkam niedaleko słupska chciałbym zapisać się na jakiś trening sztuk walki... Co mi polecacie w słupsku... Chodzę do szkoły z internatem więc w słupsku jestem dopiero w weekend Czy można chodzić na jakiś trening sztuk walki tylko np. w sobotę? Jeśli nie to jakoś przeżyję i zapisze się dopiero w wakacje....... Tylko na co ? proszę o pomoc
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85
Sorry,że odświezam ale czy w Słupsku jest prowadzona sekcja krav mage(chyba tak to się pisze) jak tak to gdzie...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 6323 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19141
https://www.sfd.pl/temat187083/ - jaka sztuka walki jest najlepsza dla każdego z nas

Może Ci się to przyda. Wydaje mi się, że jeden dzień treningu tygodniowo to stanowczo za mało i trudno będzie Ci coś osiągnąć, ale lepsze to niż siedzieć w domu i nic nierobić

https://www.sfd.pl/temat166349/ - Może tutaj coś znajdziesz poszukaj

Pozdro

http://www.sfd.pl/temat279968  - Wejdź i przyznaj SOG'a

*** Mafia Ślązaqf ***

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 288
Z mojej strony jest obojetne co będe ćwiczył (najbardziej wolałbym teakwondo) ale nie wiem czy w słupsku jest sekcja Nigdzie niemoge znaleźć czy jest jakakolwiek... A zapisze się dopiero w wakacje poćwicze troche w domku żeby nie "tłukli" mnie tam na każdym kroku =) pozdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12
mieszkam kolo slupska i gdzie moge sie zapisac na jakies sztuki walki prosze o odp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Lady M Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 82 Napisanych postów 19441 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 94708
Jak wejdziesz na strone PZMT, to znajdziesz info na ten temat.

Słupska Akademia MuayThai "Czarni"
Daniel Sołtysiak, tel. 698 548 233, [email protected]

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12
gdzie mozna sie zapisac w slupsku na parckour ?????????????? odp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 134 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2268
w slupsku jest trochce do wyboru z tego co przypominam soie jest
kung fu
kickbocing
MT
box
kapueyra (cy jak to sie pisze..)
karate napewno tez jest ale gdzie to niewiem.
i szachy :P
jak cos sobie przypomnę to napisze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 3273 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34107
Jak Słupsk to chyba oczywiste, że boks :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 52 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 767
ja jestem ze slupska
z tego co wiem to kiedys bylo taekwondo nie wiem jak jest teraz. ja chodze na MT niestety nie ma treningow w soboty. oczywiscie boks, KB, judo, ju jitsu ( chyba dobrze napisalem :DD), aikido, krav maga noi karate. nie wiem co z tego jest w weekend. jak co to polecam MT i judo. na MT nikt nikogo nie bije, wszystko jest na tajkach robione, czasami jakies lekkie obijanie. pierwszy trening jest gratis takze mozna przyjsc i zobczyc ( pn, sr, pt). mam wielu kumpli co chodzi na judo i wiem ze to jest dobra szkola :P. kravka tez fajna ale trening tylko we wtorki i czwartki. reszta nie mam zielonego pojecia. odradzam KB w slupsku bo wiele ludzi przeszlo na MT i wiekszosc zle sie wypowiada.

mam nadzieje ze pomoglem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70
mlynooo mam pytanie a w jakiej szkole miesci sie sekcja judo i o ktorej godzinie sa zajecia pozdrawiam

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3506 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34768
Po pierwsze nie ten dzial. - judo nie nalezy od uderzanych
Po drugie nie odswierzaj
Po trzecie wyszukiwarka

Odemnie tyle

Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

gdzie w warszwie mozna trenowac bjj

Następny temat

JAKIE SZTUKI WALKI MOżNA TRENOWAć W SłUPSKU? CO POLECACIE?

WHEY premium