by niedac satysfakji wrogom
...
Napisał(a)
Siema wszystkim :) chcialbym zaczac brac GLUTAMINE i BCAA bo jak sie dowiedzialem sa bardzo bardzo wazne w budowaniu MASY i wogule chyba zdrowym zyciu :) wiec jakich firm polaczenie tych supli bedzie najlepsze (cena niegra roli) ,bo jak wiem niema konkretnej firmy majacej wszystkie suple na najwyzszym poziomie :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Jeśli jesteś bogacz to możesz stosować BCAA przez cały rok, ale bardziej przyda się jako antykatabolik podczas redukcji, niż przy budowaniu masy mięśniowej. Glutaminę odpuść, nie spełnia swojej roli, nie przy dawkach jakich podaje producent.
Bcaa - Hi Tec Bcaa Tst.
Zmieniony przez - Skeba w dniu 2013-11-03 21:25:15
Bcaa - Hi Tec Bcaa Tst.
Zmieniony przez - Skeba w dniu 2013-11-03 21:25:15
...
Napisał(a)
na poczatku chcialbym trenowac bez przed trenignowek tak do 3 miesiecy. to co najlepiej na regenracje po treningu ? proteiny juz mam hardcore series Precision Engineered WHEY PROTEIN Advanced Pure Whey Protein -high in bcaa's -aspartame free :D na miesiac jeszcze mam poltora puszki jakos na promocji bylo :) co jeszcze bcaa ? to jakie dawkowac takia glutamine ? np. 2x wiecej ? i przez caly rok to chyba nic nie jest zdrowo chyba brac zeby sie przywyczajac za bardzo co ? niewiem jak jest z ta glutamina :)
...
Napisał(a)
Możesz dołożyć do tego dietanabol. Tylko uważaj bo to już podchodzi pod steryd i często występują skutki uboczne...
...
Napisał(a)
Gluty bys musial tak dawkowac ze puszka by Ci na tydzien nie wystarczyla
Daj bcaa do tego kreatyne i beta alanine. A najwazniejsze w regeneracji i tak bedzie odzywianie i odpowiednia ilosc snu

Daj bcaa do tego kreatyne i beta alanine. A najwazniejsze w regeneracji i tak bedzie odzywianie i odpowiednia ilosc snu
...
Napisał(a)
glutaminę bym olał
BCAA z Hiteca obecnie ciekawie wychodzi, patrz na ilość BCAA na 100 g produktu i cene
ja właśnie skończyłem BCAA z Activlabu (czarne opakowanie) i zamówiłem czyste BCAA z XXL
BCAA z Hiteca obecnie ciekawie wychodzi, patrz na ilość BCAA na 100 g produktu i cene
ja właśnie skończyłem BCAA z Activlabu (czarne opakowanie) i zamówiłem czyste BCAA z XXL
...
Napisał(a)
aha aha dzieki bede patrzyl na ten sklad , a ta glutamina to wlasnie czytalem ze trzeba tyle brac ze sie nie oplaca a i tak male efekty sa to olac :D BCAA i dieta i sen lepiej najzdrowiej chyba wyjdzie :) creatyne i bajery to dopieero jak tak bede juz po 3 miesiacy to cos takie zaczne brac teraz narazie proteiny i bcaa na spokojnie juz mi przeszlo chec bycia najwiekszym :D
Poprzedni temat
Kofeina osłabia cykl kreatynowy ?
Następny temat
tania przedtreningowka do kreatyny
Polecane artykuły