...
Napisał(a)
siemano nie wiem czy to odpowiednie forum na tego typu tematy ale niedawno skończyłem kurację izotekiem 9 lipca minie miesiąc od odstawienia i pytanie czy po tym czasie mogę już robić sobie tatuaż? różne źródła różnie podają ogólnie podczas kuracji trwała około 4.5 miesiąca nie było poważniejszych objawów poza śluzówkami i wysychającymi ustami mogępo tym czasie zrobić tatuaż czy czekać dłużej?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Można znaleźć różne opinie na temat z uwagi na to, że raczej nie powinno być żadnych problemów w przypadku osób, które przeszły kurację lecznicą bez większych problemów. Szczególnie pod kątem mocno suchej skóry. Każdy inaczej reaguje na ten lek i skutki uboczne mogą być różne. Jeżeli skóra Twoja jest w dobrym stanie, to nie powinno być problemu, a jak nie jest najlepiej, to może być. Z tego też względu najlepiej będzie skonsultować to z lekarzem prowadzącym, a nie na forum sportowym. Myślę jednak, że i tak nie otrzymasz jednoznacznej odpowiedzi. Żaden lekarz nie zaleci trwałej ingerencji w skórę. Pozostawi wybór Tobie.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Dokładnie , nie sądze też aby lekarz dal jednoznaczną odpowiedź w takim przypadku :)
Polecane artykuły