Siema, wrzucam plan do oceny i czekam na wskazówki - chcę wrócić na siłkę, bo wraca stara waga i mam problem z nią. W tym roku zmieniłem tryb życia na jeszcze bardziej siedzący. Pomyślałem, że może oprócz chudnięcia dołożę też trening siłowy. W bicepsie jest tyle, bo to takie ćwiczenia do robienia na zmianę. Plan był konstruowany pod maksymalizację gainów i naukę od razu - chcę targetować nie tylko np. długi biceps (mam długi, nie krótki) i długi triceps. Te izolacje nie są ciężkie do ogarnięcia, a wiem jaką sylwetkę chcę osiągnąć i nie jestem fanem podejścia fbw.
Trening jest dostosowany pod hantle, gryf krótki i ten zestaw - https://www.marbo-sport.pl/product-pol-28806-Zestaw-MH25-Lawka-regulowana-stojaki-regulowane-prasa-na-nogi-wyciag-modlitewnik-wsuwka-Marbo-Sport.html
Moja droga wagowa do tej pory: 63->86->63->70->63->70, skinny fat.
Taki cel/marzenie to 72kg i 15% BF, wzrost 175cm zaniżając trochę, ale dawno się nie mierzyłem.
Zastanawiam się też, czy robić A-x-B czy A-B-x
Dietetycznie mam w planie po prostu jeść czysto, 150min cardio na tydzień, 2.2g białka na kg, i ustawić to w ciągu dnia tak: 1. 1/2 śniadania 2. obiad 3. 1/2 śniadania 30 minut przed treningiem 4. kolacja po treningu, 7-8h czystego snu.. Więc tak 150g białka rozbite na 3 posiłki w sumie, 25g z węglami przed treningiem i 50g po.
Trening jest dostosowany pod hantle, gryf krótki i ten zestaw - https://www.marbo-sport.pl/product-pol-28806-Zestaw-MH25-Lawka-regulowana-stojaki-regulowane-prasa-na-nogi-wyciag-modlitewnik-wsuwka-Marbo-Sport.html
Moja droga wagowa do tej pory: 63->86->63->70->63->70, skinny fat.
Taki cel/marzenie to 72kg i 15% BF, wzrost 175cm zaniżając trochę, ale dawno się nie mierzyłem.
Zastanawiam się też, czy robić A-x-B czy A-B-x
Dietetycznie mam w planie po prostu jeść czysto, 150min cardio na tydzień, 2.2g białka na kg, i ustawić to w ciągu dnia tak: 1. 1/2 śniadania 2. obiad 3. 1/2 śniadania 30 minut przed treningiem 4. kolacja po treningu, 7-8h czystego snu.. Więc tak 150g białka rozbite na 3 posiłki w sumie, 25g z węglami przed treningiem i 50g po.

Krzysztof Piekarz