Mamy 1995.. proszę nie regulować odbiorników :D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To mój debiut z 1995roku. Bardzo udany. Wygrałem swoją kategorie i open. Fragment zawodów to nagroda za najlepszy brzuch imprezy ,a Andrzej Rak za najlepsze uda. Jakoś filmu jest fatalna ,a i pomysł by kręcić z boku niefrasobliwy.Niebawem będzie zmontowany krótki film z przekroju zawodów w Nowym Miasteczku. Moja waga jak na tamte czasy była dość duża bo 107kg ,a z ciekawostek napisze,że dzień przed imprezą w wymiar mojej tali to 79cm
...
Napisał(a)
Witam !! :)
Irek - fantastycznie się prezentowales
Gdybys miał jeszcze jakieś materiały z tego okresu - to z cała pewnością ludzie chętnie by oglądneli !
Pozdr
Irek - fantastycznie się prezentowales
Gdybys miał jeszcze jakieś materiały z tego okresu - to z cała pewnością ludzie chętnie by oglądneli !
Pozdr
Sztuka zycia polega na tym by Umierac Młodo ... Ale tak Pózno jak to tylko mozliwe ...
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Stronczek-patrząc na zdjęcia ,tak sobie myśle,że popełniłeś bład -zostawiajac kulturystykę......
Może dziś juz byłbyś pro-z taką poteżna tendencją do świetnej masy ?
Może dziś juz byłbyś pro-z taką poteżna tendencją do świetnej masy ?
masti
"Mylony przez niektórych z prof Attilą"
http://www.sfd.pl/Masti_kulturystyczne_życie:plany,opinie,komentarze_-t1122200.html
...
Napisał(a)
Dokladnie. Swietna sylwetka z wielkim potencjalem. Naprawde szkoda ze tak krotko trwala Twoja przygoda z kulturystyka.
...
Napisał(a)
jak nie bylo odzywek jak byly? byl juz MegaMass200, ProVit, ProMass, MassXL, cala seria HardBody :P
i najwazniejsze ,ze byla meta od ruskich i omnadren z apteki albo od veterynarza i cos co sie popularnie zwało "STROMBA" :P
pol mojego osiedla na tym jechalo :)
i najwazniejsze ,ze byla meta od ruskich i omnadren z apteki albo od veterynarza i cos co sie popularnie zwało "STROMBA" :P
pol mojego osiedla na tym jechalo :)
Polecane artykuły