SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Interpretacja badań po cyklu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 516

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

35

Waga

108

Wzrost

178

Obwód ramienia

46

Obwód klatki

131

Obwód uda

68

Obwód talii

100

Staż na siłowni

10

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

2G na kg masy

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Kilka ostatnio cypio

Opisz swój plan treningowy

Full body workaut

Cel cyklu

Masa

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

15

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Tycia

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 165 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 6173
Witam mam prośbę pomógł by ktoś w interpretacji badań.Minęło pół roku po cyklu.Leciał testosteron cypio 500 week przez rok.Ostatnio chodzę ospaly i nie mam chęci na nic.Czy te wyniki są prawidłowe?

Estradiol pg/ml 32.97 11 - 44
FSH mIU/ml 2.19 1 - 11 Zakres ref.
LH mIU/ml 3.27 1 - 8 Zakres ref.
Prolaktyna uIU/ml 270.09 54.00 - 340.00
Testosteron ng/ml 3.199
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1931 Napisanych postów 4179 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 360346
Test, LH i fsh niziutko. Ale jednak w normie. Nie wiadomo na ile prawidłowo przeszło pct i jakie były wyniki przed cyklem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 165 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 6173
Nie mam badań, robiłem przed i po w innym laboratorium ... wszystko było po środku i samopoczucie idealne.Nie zbierałem ich bo myślałem że jak wszystko dobrze ze mną to na co mi one.Jeżeli te wyniki są nisko to co dalej?


Zmieniony przez - wierzytelny w dniu 2019-03-11 17:02:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1931 Napisanych postów 4179 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 360346
Albo przed cyklem było też kiepsko I przez rok bicia zapomniałeś jak to jest na offie, albo odblok nie przebiegł poprawnie i jeszcze dochodzisz do siebie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5301 Napisanych postów 15198 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 89946
Jaki zakres referencyjny testa? Przypuszczam że 2-8 i wygląda że test nisko, ile hcg wbiłeś po cyklu?

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 165 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 6173
Tak 2.8 - 8 taki zakres testosteronu.Przed było super.Odblok jak zawsze 10K hcg clomid 20 tabletek.Na pewno ze mną nie jest ok.Nigdy tak się nie czułem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1931 Napisanych postów 4179 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 360346
10k hcg po roku bicia to mizerne bardzo. W trakcie leciało hcg?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 165 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 6173
Tak 5K co 8 tygodni.Po tylu tygodniach czułem że jajka się kurcza.Muszę opracować plan naprawczy.Pod ręką mam wszystkie ia testosteron i całą aptekę.


Zmieniony przez - wierzytelny w dniu 2019-03-11 17:14:45
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5301 Napisanych postów 15198 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 89946
Nie ma co się użalać juz teraz tylko wejść na bombę
1

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 165 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 6173
Mówisz że to najlepsza opcja?Chciałem aby mój organizm trochę odpocząl od saa.Dopiero 6 miesięcy jestem off.


Zmieniony przez - wierzytelny w dniu 2019-03-11 17:58:14
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1931 Napisanych postów 4179 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 360346
Możesz wejść na klomifen 50mg ed na 20dni.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

EPI Hades Hegemony