Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
22
W przesyłce nie otrzymałem instrukcji do wyciągu heavy gladius HW9 i dodatkowych elementów do niego, m.in. butterfly HZ9.
Bardzo proszę o przesłanie ich na maila dszecherew@go2.pl.
Z pozostałym wyposażeniem sobie poradzę, ale te dwa są bardziej skomplikowane i bez instrukcji będzie to raczej ciężko poskładać.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
364
szecher zlozyles juz swojego gladiusa ?? bo moj ja swojego zlozylem dzisiaj i jest jakis wadliwy, cos nie tak z przełożeniami, bo mam 124,5kg na stosie a czuc jakies 40-50kg a mialo byc 1:1
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
22
Dziękuję za instrukcje, chociaż są trochę mylące. Instrukcja do wyciągu dotyczy modelu HW9 ( właściwy ), ale instrukcja połączenia butterfly z wyciągiem opisuje model HW7.
Tak czy owak, z montażem sobie poradzę.
Mam za to inny problem - w komplecie nie ma żadnego elementu do blokowania/zahaczania stosu, żeby unieść obciążniki. Albo czegoś nie rozumiem, albo po prostu nie dodaliście go do kompletu.
Na zdjęciach na Waszej stronie widać jakiś metalowy element wystający ze stosu. Bardzo proszę o informacje w tej sprawie.
Ad russel1 - Jeszcze nie złożyłem do końca. Dam znać, jak wszystko chodzi po skończeniu całości.
A tak przy okazji, kupiłem również stację na nogi HZ14 i okazuje się, że jej konstrukcja uniemożliwia ruch w pełnym zakresie. Chodzi mi o uginanie nóg leżąc na ławce. Górny wysunięty wałek odchyla się do pionu tylko trochę poza kąt prosty. Czy ktoś może coś z tym zrobić?