Szacuny
2
Napisanych postów
71
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
2854
Czesc, ostatnimi czasy zdarza mi się ogladac z moja dziewczyna love island i to jakie widzę tam sylwetki wprawia mnie w oslupienie. Czy jest mozliwe osiagniecie takiej sylwetki (jak ma wiekszosc uczestnikow) bez dopingu? Jezeli tak, to ile trzeba cwiczyc? Sam cwiczę w sumie juz kilka lat z przerwami (ostatni rok bez zadnych przerw) a troche mi brakuje, zeby tak wygladac.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
31953
Napisanych postów
22293
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
275883
Dokłądnie jak wyżej napisane to tam nie ma nie wiadomo jakich sylwetek , większosc bez wspomagania do osiągnięcia a czy oni brali czy nie to już ich pytac ale pewnie tak, ponadto zanim trafili do programu to przeszli selekcje i ty widzisz w programie grupe osób wybraną z tysięcy kandydatów , idz w lecie na plazę nad morze to ładne ciało zobaczysz w jednym przypadku na 500 ludzi z plarzy albo i więcej więc ładnych sylwetek jest ogólnie mało a że tam jest skupisko to już inna sprawa.Nie ma co zazdrościć czy podziwiac tylko iść robić swoje
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
14665
Napisanych postów
52864
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
399118
Jak chcesz zobaczyć co można zrobić naturalnie i to już będzie na prawdę bardzo wiele to wejdź do dziennika treningowego naszego kolegi forumowego @Czawaj. Można powiedzieć, że to jest szczyt naturalności. Na pewno pod względem formy. Może jeszcze jest szansa na dorzucenie masy, ale formę naturalnie, to już ciężko będzie przebić