...
Napisał(a)
Witam. Czy jeśli ćwiczę przedramonia i biceps 30 min dziennie łącznie i jeśli jem załóżmy ok 2000 kalorii dziennie a na kalkulatorze obliczyłem 2300 to te cwiczenia mi nic nie dadzą ?. nie będzie nic rosło tak jak bym wogóle tego nie robił czy będą jakieś postępy ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli jesteś początkujący, a jak mniemam jesteś, to na pewno zauważysz pewne efekty,
o ile będziesz trenował całe ciało, rozsądnie rozpisanym planem, a nie tylko biceps i przedramię przez 30 minut dziennie.
o ile będziesz trenował całe ciało, rozsądnie rozpisanym planem, a nie tylko biceps i przedramię przez 30 minut dziennie.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale w kształtowaniu sylwetki wyróżnić możemy des podstawowe cele treningowe. Zależne one są od ilości spożywanych kalorii w diecie. Jeżeli będziesz spożywał mniej niż Twój organizm potrzebuje, czyli poniżej zapotrzebowania kalorycznego, to będziesz redukował tkankę tłuszczową (zakładając, że będzie solidny trening siłowy, a nie codziennie biceps i przedramię). W sytuacji, gdy będziesz jadł więcej niż zapotrzebowanie kaloryczne, to będziesz budował na masę mięśniową (tkankę tłuszczową niestety również).
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły