Szacuny
2
Napisanych postów
563
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
14769
Ja tez tak ok. 1 godz. 15 min. ale z klata dlurzej walcze ok 50-55 min....
Niech masa będzie z tobą.
-=Pit-Bull Gangland=- ...::: Dembek :::...
Jedyną czystą suplementacją, która może dać ci świetną masę i separacje mięsniową. Jest własna niepohamowana żądza w znalezieniu przyjemności w odczuwaniu bólu na poziomie nie do zniesienia dla normalnej ludzkiej istoty''
Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
56924
Ja w ogóle na siłowni nie siedzę, wole książki
"Będą w owym czasie pogłoski o walających się tu i tam róznych przedmiotach...A! I bedzie z tego powodu wielkie zamieszanie, bo nikt tak naprawdę nie będzię wiedział gdzie znajdują sie te małe rzeczy, te drobiazgi z rączką i podstawką w kształcie raffi.
W owym czasie przyjaciel zgubi młotek swojego przyjaciela a dzieci nie będą wiedziały gdzie znajdują się rzeczy ich rodziców które ich rodzice położyli tam poprzedniega dnia około godziny 20.00..."
Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
56924
30 minut triceps? Kurcze to ja triceps trenuje przez 10 minut...
"Będą w owym czasie pogłoski o walających się tu i tam róznych przedmiotach...A! I bedzie z tego powodu wielkie zamieszanie, bo nikt tak naprawdę nie będzię wiedział gdzie znajdują sie te małe rzeczy, te drobiazgi z rączką i podstawką w kształcie raffi.
W owym czasie przyjaciel zgubi młotek swojego przyjaciela a dzieci nie będą wiedziały gdzie znajdują się rzeczy ich rodziców które ich rodzice położyli tam poprzedniega dnia około godziny 20.00..."