...
Napisał(a)
jak nauczysz sie dobrej techniki podciagania dasz rade zrobic 35 powtorzen. kolega z filmka bujal cialem i dlatego dobrze mu szlo jak u was w szkole nie ma zasad jak masz sie podciagac to sprobuj tak jak na filmiku. ja takim sposobem zamiast 5 razy podciagne sie 10 spokojnie przy niedopracowanej technice przy wadze 75kg dodam ze nie trenuje podciagania bo nie mam drazka
...
Napisał(a)
Mam jeszcze jedno pytanie: jak nachwytem podciągne się tylko 2 razy a podchwytem 5, to od czego może zalezeć że podchwytem się więcej razy podciągne? Jeszcze nie ćwicze podciągania nachwytem, ale w poniedziałek zaczynam. prosze o odpowiedź.
...
Napisał(a)
"teraz jednak już powoli z czasem przerabiam tłuszcz w mięśnie." Nie da się przerobić tłuszczu w mięśnie -,-
Zmieniony przez - rafal030998 w dniu 2013-01-20 21:26:16
Zmieniony przez - rafal030998 w dniu 2013-01-20 21:26:16
...
Napisał(a)
Nie podawaj takich głupich stron.
Na ilość polecam "armstronga" lub trening a'la smarowanie gwintów (co kilka godzin robisz połowę swojego maksa i tak 5-6 dni w tygodniu, ale na regenerację wtedy nie licz).
Zmieniony przez - Earther w dniu 2013-01-20 22:02:04
Na ilość polecam "armstronga" lub trening a'la smarowanie gwintów (co kilka godzin robisz połowę swojego maksa i tak 5-6 dni w tygodniu, ale na regenerację wtedy nie licz).
Zmieniony przez - Earther w dniu 2013-01-20 22:02:04
Stop talking! Just train!
...
Napisał(a)
Macie może kalendarz w domu?
Zamykam.

Zamykam.
Polecane artykuły