"Każdą porażkę obracam w sukces.."
...
Napisał(a)
Tak mniejwiecej ile kosztuja wasza dietka? Jak mozecie to odrazu wpisujcie bilans, ile ww,b,t,kalorii i czy z suplementami czy nie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja tez jeszcze nie pracuje i w chcacie tez sie nie przelewa!
Ale codziennie w chacie jest: ryż/pł.owsiane ,twaróg ,mleko ,jajka.. + na obiad kotlecik z cyca kury bywa z ziemniakami....takze ni jset zle. Zacząłem ciczyc to rzucilem palenie i juz 7zyka w kierman wpadło!słodyczy tez sobie odmowilem i z 10złoty evrydej jest!+ dziadek/ciocia czsem cos rzuci ,to seobie odkladam.Tez zapylam po marketach zeby np. jakis serek wiejski 50giera taniej kupic ,ale zawsze gdzies sie cos wyskrobie....Pozdrawiam autora i reszte forum
Ale codziennie w chacie jest: ryż/pł.owsiane ,twaróg ,mleko ,jajka.. + na obiad kotlecik z cyca kury bywa z ziemniakami....takze ni jset zle. Zacząłem ciczyc to rzucilem palenie i juz 7zyka w kierman wpadło!słodyczy tez sobie odmowilem i z 10złoty evrydej jest!+ dziadek/ciocia czsem cos rzuci ,to seobie odkladam.Tez zapylam po marketach zeby np. jakis serek wiejski 50giera taniej kupic ,ale zawsze gdzies sie cos wyskrobie....Pozdrawiam autora i reszte forum
Niebo wypełniły olbrzymie nietoperze.Cholerne świnie!Latają!
...
Napisał(a)
ok 20zł dziennie dokładnie nie wiem ile, liczyłem na szybko z uwzględnieniem wody
bez odżywek, bilans diety 4,5tysiąca kalorii
bez odżywek, bilans diety 4,5tysiąca kalorii
...
Napisał(a)
koło 25zł, ponad 3000kcal
Zmieniony przez - eNd_ w dniu 2008-02-09 15:40:14
Zmieniony przez - eNd_ w dniu 2008-02-09 15:40:14
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
ponad 3000kcal okolo 15 zlotych :)
bez supli i bez wody
Zmieniony przez - LordTurtel w dniu 2008-02-09 17:46:51
bez supli i bez wody
Zmieniony przez - LordTurtel w dniu 2008-02-09 17:46:51
...
Napisał(a)
Sporty siłowe czy kulturystyka :D oj napewno nie są sportami dla ubogich 

...
Napisał(a)
Ja sobię nie liczę narazie, bo żyję z kasy rodziców. Ciekawe jak długo jeszcze ?
Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-02-09 20:19:37

Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-02-09 20:19:37
...
Napisał(a)
Panowie, 3/4 zalezy od naszego nastawienia. Reszta nalezy do cen, choc dla chcacego nic trudnego. Wystarczy przebiec sie po hipermarketach, porownac ceny, pobuszowac po roznej masci sklepach, najtansze nie zawsze oznacza najgorsze, sa rzeczy za ktore mozna zaplacic o wiele taniej, za niektore trzeba dac drozej, taka polityka. Sam jestem w trakcie ukladania diety na mase przy niebagatela 3500 kcal, lecz mysle ze wyrobie sie bez zadnego problemu w 200 zl na miesiac (choc musialem zaliczyc niezly rajd po sklepach 

Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz.
...
Napisał(a)
Sam jestem w trakcie ukladania diety na mase przy niebagatela 3500 kcal, lecz mysle ze wyrobie sie bez zadnego problemu w 200 zl na miesiac
Ojjj cos mi sie nie wydaje...
Ojjj cos mi sie nie wydaje...
Polecane artykuły