...
Napisał(a)
siema ternuje na maxa 40 min a tak przeciętnie 30 min, Pompuje się i mi to wystarcza.Po za tym dla tego tak krótko bo jak ćwiczyłem 1 godz. to i tak nie rosłem i teraz tez nie rosne. Poza tym jestem na diecie kwaśniewskiego tj.tłusto. Może to i dlatego :< ????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
czas nie ma znaczenia, liczy sie intensywnosc, trenuj do palenia miesni w 10 minut jesli potrafisz
-World belongs to strong and brutal-
...
Napisał(a)
Z tego co słyszałem dieta kwaśniewskiego niezbyt dobrze wpływa na serce... no i przy tej diecie chyba się zjada mało węglowodanów i wogóle się mało je... mam racje czy się myle?
...
Napisał(a)
U mnie trening trwa prezecietnie jakąś godzine.Jednak zdarzało m iisę robić treningi po 2h i też było ok.Generalnie trening powinien trać ,tyle,ile zajmuje Ci zrobienie wszystkich ćwiczeń bez pośpiechu i ciągłego patrzenai na zegarek.
...
Napisał(a)
jak czas sie nie liczy?? mozna sie zamachac w 15 minut przeciez na smierc ;] trening powinien trwac 45-90 minut chyba ze trening aerobowy to 30-60minut. Zreszta ten temat byl juz poruszany wiele razy wiec jak chcesz dokladniejszego info to www.sfd.pl/search.asp narazie.
...
Napisał(a)
czas nie ma znaczenia, liczy sie intensywnosc
Czas ma znaczenie.
Polecam optymalnie od 60 do 75 minut.
zdr.
Czas ma znaczenie.
Polecam optymalnie od 60 do 75 minut.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Polecane artykuły