i jeszcze jedno. strasznie lubię kiełbaskę :) czy, i jaką, można czasami wrzucić do zszamania?
...
Napisał(a)
no właśnie. co można jeść żeby nie żałować później? szynka, baleron, biała kiełbasa, pasztet itd?
i jeszcze jedno. strasznie lubię kiełbaskę :) czy, i jaką, można czasami wrzucić do zszamania?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
wg mnie wszystko jest dla ludzi ale oczywiscie z umiarem... i świeta nie mają tu nic do tego bo tak naprawdę każdego dnia można wyskoczyć do sklepu i nakupić tego i owego
Zmieniony przez - jarsztyk w dniu 2008-03-16 20:53:02

Zmieniony przez - jarsztyk w dniu 2008-03-16 20:53:02
Nie da rady zrobic omletu nie tłukąc jajka...
zanim spytasz kliknij na link :
http://www.1000lecie.pl/~vip/bart.jpg
...
Napisał(a)
dokładnie. czyli rozsądne dawkowanie np. kiełbaski, a oprócz tego normalnie trzymana dietka, nie zaszkodzą?
...
Napisał(a)
nie
Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.
...
Napisał(a)
Czlowieku.Raz na ile masz święta i możesz sobie porządnie pojeść co lubisz ? Dietę możesz trzymać cały rok oprócz tych paru dni i na pewno nic Ci się strasznego nie stanie.
...
Napisał(a)
w sumie nie chodziło mi jedynie o Święta, ale z racji że się zbliżają a wraz z nimi jak zwykle wyżerka, zapytałem ogólnie o jedzenie wcześniej wymienionych przysmaków przez cały rok. mniam :)
Zmieniony przez - martin_ezz w dniu 2008-03-16 21:28:19
Zmieniony przez - martin_ezz w dniu 2008-03-16 21:28:19
...
Napisał(a)
Jaka masz budowe ciala? Łatwo sie zalewasz? Bo jak ostry hardgainer to nie masz sobie co zalowac kielbaski ;]
...
Napisał(a)
przemiane materii mam super więc chyba czasami sobie jednak pozwole ;)
...
Napisał(a)
Bo jak ostry hardgainer to nie masz sobie co zalowac kielbaski ;]
jezeli czuje potrzebe to powinien zjesc kiełbaske, niezaleznie od budowy ciała. Daj odpocząc nerwom
jezeli czuje potrzebe to powinien zjesc kiełbaske, niezaleznie od budowy ciała. Daj odpocząc nerwom

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.
...
Napisał(a)
A u mnie rodzice stwierdzili, że im się nie chce nic robić i ja będę miał normalną dietę:D
Poprzedni temat
trosze o podpowiedz RZEZBA
Następny temat
hiit+silka 4 razy w tygodniu (trening na mase )
Polecane artykuły