Szacuny
21
Napisanych postów
1668
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
25862
Witam napisałem posta w targowisku (jakies 5dni temu).
Że kupie jakiegoś niedogiego gainera albo białko.
I na gg napisał do mnie ziomek że ma 5kg monster massa
i 2kg ostrowi mówi ze może mi to sprzedać za 100zł.
Ja powiedziałem że biore bo za taką cene się opłacało.
I wpłaciłem mu pieniądze na konto i teraz wogule się nie odzywa
jeśli odżywki nieprzyjdą do mnie do nastęmpnej niedzieli,
to postanowiłem coś z tym zrobić tylko co mieliście już kiedyś
takie przypadki ?? https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/2.gif[/img] Co za ludzie są na tym SFD oczywiście nie mówie o wszytskich . Co za ludzie są na tym SFD oczywiście nie mówie o wszytskich . Co za ludzie są na tym SFD oczywiście nie mówie o wszytskich .[img]../../buziaki/2.gif" alt="" />
,,Rośnie Biceps Rosną Bary
Nie Poznaje Mnie Już Stary".
Szacuny
1
Napisanych postów
219
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1226
ty no a gdzie myslenie jakis ziomek cie wy***&**l a ty sie dales jak dziecko za 100 w sklepiku sfd mogles sie obkupic teraz masz g**** pozatym kiedys zamowilem 100g krety a dali mi 300g wiec spoko jest w tym sfd sklepiku nastepnym razem mysl troche bo cie w zyciu zjedza
"O tak, bardzo bym chciała! Mój kochany!" mihym mihym
<...między jej udami bądz jak dzik wściekły byk...>
Szacuny
7
Napisanych postów
1837
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13164
nom ja wiem ale ten ziomek gadał tak poważnie.
Zabezpieczaj się przeważnie przez Allegro (aukcja), sprawdzaj ceny na sklep.sfd.pl / Allegro.pl a jak kupujesz to u zaufanych forumowiczów. Zresztą w regulaminie Targowiska pisze:
"Jeśli masz jakieś wątpliwości lub sam jesteś nowy możesz zawsze zapytać moderatora o sprawdzenie danej osoby pod kątem wiarygodności."
Szacuny
9
Napisanych postów
1250
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12689
dokładnie , na policje idź niech **** ma nauczke aż diabli mnie biorą na myśl że jakiś **** oszukuję biedne dzieci , chłopak chciał sobie kupić jakieś odżyweczki a tu jakiś s****ysyn tak nieładnie zrobił
Zmieniony przez - kapitan10 w dniu 2008-09-28 22:12:21