Szacuny
7
Napisanych postów
516
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10123
witam dostalem dzis na sprobowanie flakon tego,niestety nic u nas o tym nie ma,na zagranicznych forach chwala tego laba i ten testo,pochodzenie na opakowniu Milan Italy,wykonanie spoko nawet bardzo,hologram,hologramowa naklejka na flakonie z logo producenta,sok czysty,zna ktos?
zwyciestwo jest wazne,ale wazniejszy jest udzial z walce
Szacuny
10
Napisanych postów
273
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11187
Na pierwszym zdieciu jest 100% fake,a na drugim chociaz pudelko jest orginalne,bo pod naklejka jest kod weryfikacyjny.Orginalnie zamknieta butla pod kapslem ma cztery odciski zaciskarki(takie cienkie paseczki) Towar bardzo dobry,ale tylko orginal.
Szacuny
1
Napisanych postów
113
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
14526
Wlasnie dzis mi kumpel pokazal dokladnie tego samego testa.. Wyglad pudelka bardzo ladny wygladalo na zrobione profesjonalnie az do momentu kiedy wyciagnolem butle.. Kapsel zaginany chyba srubokretem byl hehe i krecil sie do okola butli, mowie o tym srebrnym a nie plastiku na gorze do oderwania.. Po zdjeciach widzemze u ciebie wyglada to ladnie.. Wnioskuje wiec ze chodzi tego kilka fejkow albo jego dostawca go wykiwal i podmienil mu sok i sam zaginal kapsel hehe.. Jutro podskocze do niego to zrobie foty.
Jak widac nie zaciekawie to wyglada..
Co sadzicie? Ktos majstrowal przy tym?
Aa i naklejka z holo sie rozni.. Jest troche wieksza niz na zdjeciach z enanem
Zmieniony przez - fleshu w dniu 2012-12-29 18:16:04
Szacuny
7
Napisanych postów
516
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10123
moze tak jak aras ci pisze ,zobacz nieraz masz np .rozne wielkosci amp w jednej paczce towaru,generalnie lab ma dosc dobre opinie na angielskich forach,wrecz ludzie zaczynaja szukac soku z Isis,jutro odpalam bombe mialem zaczac enanem alpha pharmy bo mi zostala paczka ale zaczne tym wlasnie sokiem,na enanie bede 10tyg i jak Isis bedzie dobrze robil to dokupie druga butle a alphe zostawie na most,a temat odkopie za pare tygodni albo napisze w polskich realiach cos o tym towarze,mam nadzieje ze klepie przednio ,zdrowka pany
zwyciestwo jest wazne,ale wazniejszy jest udzial z walce