...
Napisał(a)
Mam zamiar wziąśc HMB,ale nie wiem czy po tym sie nie rozrosne...moje znajome mówią mi,że to jest tylko i wyłącznie dla mężczyzn,natomiast ja uważam inaczej...wydaje mi sie że przy wysilku fizycznym i zażywaniu Hmb sporo by mi po tym spadło...ale jednk mam wątpliwosci.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- ~~~~Ciekawostki~~~~spox
- Wyznaczanie optymalnego deficytu kalorycznego by Lyle McDonald
- TEST:(MASA + RZEŻBA) WYMARZONA SYLWETKA by CHORY1985 - pods. str. 36!
- PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO ADEPTA KULTURYSTYKI [by maniak7000]
- Moje kilkuletnie doświadczenie z dietami - artykół
- [ART]4 powody przez które nie jesteś szczupły.
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeśli chcesz się redukować to proponuję lepiej zakupić jakiś spalacz tłuszczu np. Clenburexin, będziesz bardziej zadowolona niż z HMB
...
Napisał(a)
Po hmb za wiele się nie spodziewaj koleżanko, weś spalacza np; Clenburexin,fat burner for women. I ja bym dożucił CLA w stalej suplementaci jakieś witaminki to tego.
...
Napisał(a)
maciorkaa -zasadnicza sprawą jest zawsze w takich sytuacjach wlaściwe odzywianie.
jesli to osiągnieszz- wraz z treningiem na siłowni czy jeszcze jakąś inna aktywnością foizyczną- to myslę, ze hmb powinno swoja rolę spełnić- a napewno lepiej niż wspominany clenburexin czy chyba jeszczeb tfb
.
dziala on w nieco inny sposób i choc uważany jest najściślej za antykatabolik to jednak pewien wpływ na spalanie[czy pomoc raczej w tym] tluszczu posiada.
jesli to osiągnieszz- wraz z treningiem na siłowni czy jeszcze jakąś inna aktywnością foizyczną- to myslę, ze hmb powinno swoja rolę spełnić- a napewno lepiej niż wspominany clenburexin czy chyba jeszczeb tfb

dziala on w nieco inny sposób i choc uważany jest najściślej za antykatabolik to jednak pewien wpływ na spalanie[czy pomoc raczej w tym] tluszczu posiada.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
https://www.facebook.com/FilmyKtoreZmieniajaZycie/photos/a.1433936366899118.1073741828.1433433930282695/1434660943493327/?type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845830128789824&set=a.163427777030066.27088.100000885337703&type=1&theater
Polecane artykuły