SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Hinduskie koksowanie - Deksametazon i Practin

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 415

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 157 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7116
Słyszeliście o dziwnym hinduskim cyklu na dexona i practin? Ogolnie to jest na zrobienie wiekszej masy miesniowej. Practin to jakas antyhistamina to pobudza apetyt tym chudym szczurom a deksametazon co robi? Glikokortykosteroid powinien spalac miesnie ale jak szukalem info na pubmedzie to mozna na nim dowalic masy. Niby mocno podbija igf i zmniejsza miostatyne. Ja znalazlem ampulke z dexametazonem to sobie walnalem i powiem wam ze nagle mi wyskoczyło pełno żył na przedramieniu. Co sadzicie o takim pomysle by koksowac na deksametazonie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87090 Napisanych postów 355179 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1641857
Ankieta działu
Daleko na tym to nie zajedziesz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21544 Napisanych postów 71004 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 574828
Ciekawie sie robi
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 325 Napisanych postów 1929 Wiek 40 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 67711
Hinduski cykl:)
Chłopie kup sobie lepiej mete:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 151 Wiek 53 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 991
Widziałeś kiedyś ładnego / przystojnego hindusa? Bo ja nie.

Pozdrawiam.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Brak libido na TRT

WHEY premium