Nikt nigdy nie osiągnął nic wspanialszego, oprócz tych, którzy ośmielili się wierzyć, że jest w ich wnętrzu coś, co przewyższa okoliczności
...
Napisał(a)
Zastanawiam się nad kupnem odżywki w której priorytetem będzie zwiększenie mięśniowej masy ciała + kształt. Myślę nad Hard Massem albo Magnum 8000 a może coś innego... ?? co byście mi polecali ?? Mam 189190 cm wzrostu i 80/81 kg. wagi. Ćwiczę na siłce już parę lat, raz mniej raz bardziej intensywniej :P i nie widać żadnych większych efektów...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie widać żadnych większych efektów...przyczyna...dieta...dział odżywianie.
...
Napisał(a)
no więc się pytam, którą odżywkę wybrać - Hard Mass czy Magnum 8000... a może coś innego ?? co byście mi polecili ??
Nikt nigdy nie osiągnął nic wspanialszego, oprócz tych, którzy ośmielili się wierzyć, że jest w ich wnętrzu coś, co przewyższa okoliczności
...
Napisał(a)
Odzywkki te powinnienes brac w celu uzupelnienia diety wiec ktora wybrac zalezy od tego jakie masz zapotrzebowanie hard mass o ile dobrze pamietam ma 50/50 bialka do wegli a magnum ma 20pare bialka reszta to wegle no i troche dodatkow ale to sladowe ilosci. Wiec zapraszam do dzialu odzywianie uloz diete i najwyzej wtedy jesli beda jakies braki wybierz odpowiednia odzywke.
"Siłownia jest jak Media Markt - nie dla idiotów"
...
Napisał(a)
Odżywka ma za zadanie uzupełniać braki w diecie. Powinieneś wiedzieć jaki rodzaj produktu wybrać, a Ty podałeś dość różniące się produkty, bulka i gainera o bardzo niskiej zawartości białka.
...
Napisał(a)
Deita!!! ułóż sobie diete, a masa przyjdzie sama :-] a jeśli już tak bardzo chcesz wydać kase na odżywke to Hard będzie lepszy od Magnuma 

...
Napisał(a)
hard lepszy ale notabene droższy.
+jw dział dieta.
+jw dział dieta.
Polecane artykuły