Przebiegnij 3km. i zastanów sie czy warto... :(
...
Napisał(a)
Witam. CHcialbym sie dowiedziec jakie cwiczenia moge wykonac jezeli mam tylko hantle . ;o konkretnie mi chodzi o biceps i triceps.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sporo, sprawdź sobie atlas najlepiej. Np na bic : uginanie ramion z hantlem, uginanie naprzemienne, uginanie z suplimacją nadgarstka, uginanie w chwycie młotkowym, uginanie "na kolanie"
na triceps wyciskanie francuskie hantlem, uginanie ramienia w podporze, francuskie stojąc (zapomniałem nazwy) ale chodzi o to ze stoisz wyprostowany chwytasz 1 hantel oburącz i uginasz za głową.
musisz poszukać jak chcesz więcej, te są tylko przykładowe
na triceps wyciskanie francuskie hantlem, uginanie ramienia w podporze, francuskie stojąc (zapomniałem nazwy) ale chodzi o to ze stoisz wyprostowany chwytasz 1 hantel oburącz i uginasz za głową.
musisz poszukać jak chcesz więcej, te są tylko przykładowe
Jak dotknąłem Cie moim komentarzem, pomyśl się o tym że tylko moje zdanie...
...
Napisał(a)
Jak ciężkie to hantle? Z tym sprzętem to zapraszam do działu: trening w domowych warunkach. Tu nikt ci nie odpowie na to pytanie, chociażby z racji samej treści tematu. Pozdrawiam
Podkarpacie - stawiamy na wschód!
Polecane artykuły