RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Hamowanie metabolizu -- czym i jak to zrobic?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5271

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 75 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 484
Witam wszystkich wielkoludow!
Szukam tabletek, po o takowych slyszalem ale nie znam ich nazwy, do spowolnienia metabolizmu w organizmie! Hmmm a moze znacie jakies inne, moze naturalne, metody do hamowania metabolizmu?! Dzieki sliczne za wszelkie sugestie i rady! POzdrowionka dla wszystkich!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52053 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816

niech swiatlosc wypelni umysl autora postu i zrozumie to co my, chcielismy mu przekazac.
pozdrawiam mietki.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 22600 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 112308
po co chcesz zwalniac metabolizm? jesli celem jest nabranie kg -> ulooz/zmodyfikooj diete; inaczej 'dzieki' spowolnieniu ppm bedziesz lapal tlooszcz

Zmieniony przez - Grasik w dniu 2004-05-01 06:19:53

28:06:42:12
That is when the world will end.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52053 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
naczytal sie chlopak o hardgainerach
...
Napisał(a)
Początkujący
Witam ponownie!
Diete mam i to bardzo dobra z ktorej jestem zadowolony! Szukam preparatu spowalniajacego metabolizm poniewaz chce nabrac "sadelka" w bardzo krotkim czasie! Nie prosilem nikogo o komentarze: "naczytal sie chlopak o hardgainerach" ktore nie maja w sobie zadnych informacji. Cwicze juz kilka lat i mam spora wiedze na temat kulturystki(bynajmniej tak uwarzam).
...
Napisał(a)
Ekspert
Moj komentarz dużo wnosi, myslalem ze zrozumiesz ze gadasz gupoty ;)
Chesz nabrac sadelka szybko ? hehe.. pozycz od dziewczyny diane albo cilest;)
...
Napisał(a)
miętki JASZCZOMP
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 21724 Wiek 46 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 92660
Albo mercilon..będzie najmniejsza dawka na poczatek
Spowolnisz metabolizm jedząc duze posilki a nieczęste.Pakuj kalorii,jedz to w 3,4 posilkach i będziesz tłusty.
Pozdro.

"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"

...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3647 Napisanych postów 36675 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 261553
Bezdyskusyjnie najlepsza metoda - full węglowodanów przed snem + porcja gainera w nocy.. sprawdzone
...
Napisał(a)
Początkujący
Dzieki sliczne za jedyna konkretna odpowiedz za ktora masz ode mnie soga! Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
Początkujący
e-lite rowniez wielka dziekowka i nagroda ode mnie w postaci soga!Pozdro
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 144 Napisanych postów 7358 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 36022
Obizenie temperatury ciała zmniejszy metabolizm drastycznie. To jest najskuteczniejszy sposób.
...
Napisał(a)
Ekspert
naprawde bardzo cie przepraszam drogi kolego, ale nie zwyklem doradzac ludziom na temat sposobow w ktory maja sie utuczyć... moze sproboj paszy dla świń? mowie powaznie.. ludzie stosuja /maja podobne cele/ i osiagaja bardzo dobre efekty...
anyway nie wiem co to ma wspolnego ze sportem...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

wpc extensor czy trec?

Następny temat

Jak spozywac kreatyne ?

Protein drink
Polecane artykuły