Szacuny
5
Napisanych postów
75
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
484
Witam wszystkich wielkoludow!
Szukam tabletek, po o takowych slyszalem ale nie znam ich nazwy, do spowolnienia metabolizmu w organizmie! Hmmm a moze znacie jakies inne, moze naturalne, metody do hamowania metabolizmu?! Dzieki sliczne za wszelkie sugestie i rady! POzdrowionka dla wszystkich!
Szacuny
5
Napisanych postów
75
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
484
Witam ponownie!
Diete mam i to bardzo dobra z ktorej jestem zadowolony! Szukam preparatu spowalniajacego metabolizm poniewaz chce nabrac "sadelka" w bardzo krotkim czasie! Nie prosilem nikogo o komentarze: "naczytal sie chlopak o hardgainerach" ktore nie maja w sobie zadnych informacji. Cwicze juz kilka lat i mam spora wiedze na temat kulturystki(bynajmniej tak uwarzam).
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
Albo mercilon..będzie najmniejsza dawka na poczatek Spowolnisz metabolizm jedząc duze posilki a nieczęste.Pakuj kalorii,jedz to w 3,4 posilkach i będziesz tłusty.
Pozdro.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Szacuny
11196
Napisanych postów
52053
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
naprawde bardzo cie przepraszam drogi kolego, ale nie zwyklem doradzac ludziom na temat sposobow w ktory maja sie utuczyć... moze sproboj paszy dla świń? mowie powaznie.. ludzie stosuja /maja podobne cele/ i osiagaja bardzo dobre efekty...
anyway nie wiem co to ma wspolnego ze sportem...