Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

HGH -temat ogólny

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 335160

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 60 Na forum 79 dni Przeczytanych tematów 392
A to nie chce %
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 60 Na forum 79 dni Przeczytanych tematów 392
Byłem już kiedyś na tym forum to ten słynny ginomen?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6653 Napisanych postów 16749 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399328
Donpedro11
300 clena chciał bym zobaczyć zawodnika po tej dawce

pisalem kiedys o moim znajomku w 2016 roku, startowal u mnie na wyspach w juniorach, przez dzien zarl 12 tabletek db = 480mcg w dobie i po kilku dniach, kiedy robil sniadanie mial jakies kolatanie serca i zemdlal, mial fart, ze jego ojciec byl w chacie i zawolali ambulans, mial stan przed zawalowy.

uri siedzial w usa(texas bodajze) i cwiczyl z branchem warrenem no i byl jedynym naszym rodakiem w usa, ze statusem pro w npc, pozniej wrzucil fotki i okazalo sie ze jest kim innym, bo byl pro ale ze szwajcarii, a ostatnio juz pisal ale z uk

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 17 Wiek 79 dni Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1626
Historia jak w Trudnych Sprawach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12723
Donpedro11
Kto to uri??

Szef wszystkich szefów ze Szczecina.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5635 Napisanych postów 4502 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26296
modlic
Michass90
lordknaga
i na serio walenie jakiegos chinczyka po kablu, zeby miec takie jazdy, jest tego warte? mi na sama mysl, ze mialbym cos takiego w kabel wbijac - spada cukier rozumiem, ze nie kazdemu sie przelewa i jak 2 jednostki robia jak 8 to mozna kupe zaoszczedzic, tylko jakim kosztem?

Wiesz nie chodziło o zaoszczędzenie bardziej sprawdzenie czegoś bo jak pisałem i tak po kablach idzie i jak pisałem zdążyłem juz poznać że lek podany od różnej strony czy jak kto woli inna drogą niz doustna zmiena bardzo swój profil działania, i tutaj bardzo przyznam Ci racje nie wart zastosowania iv jeśli ktoś chce przyoszczędzić bo naprawdę czułem sie wiele razy źle ale tak źle to nigdy .. i ciężko przepchnąć cokolwiek bez cukru zeby to regulować

Michass90, tak z ciekawości, jaki under szedł, czy apteka.?
Lazar pisał o 2 jednostkach że brał.
W przedramię szła lotka, czy inne miejsce?

Gh z andro , ja wziąłem jakoś 3jednostki , a miejsce na zgięciu łokciowym

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106327 Napisanych postów 378355 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711692
Gotowca czy proch bijesz ?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5635 Napisanych postów 4502 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26296
lodzianin1
Gotowca czy proch bijesz ?

Gotowca

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 42 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 950
Panowie, czy to jest ori czy fake?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106327 Napisanych postów 378355 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711692
Ori
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Enant solo

Następny temat

Estrogen mega

Spalanie
Polecane artykuły