SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

HCG czy mogę zrobić klika strzałów z 1 insulinówki zmieniając igłę

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 385

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 25 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 218
Siema. Szybkie pytanko jutro aplikuje pierwszy strzał HCG dawki podczas cyklu 250iu co 3 dni, w 1 szklanej fiolce mam płyń w drugiej proszek pytanie czy jeżeli wymieszam płyń z proszkiem naciągnę do insulinówki to czy będę mógł aplikować HCG z 1 insulinówki zmieniając igłę ? Kombinacja ze względu na to że dzieciaki mogą dobrać się w lodówce do insulinówek może macie jakiś patent jak to zrobić żeby hcg było w 1 strzykawki i żebym mógł je zaciągać do kolejnej świeżej?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9148 Napisanych postów 83427 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705396
Tak
1

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Flex1976 dzięki za odp. Nurtowało mnie to bo jednak jest to około 20 strzałów czyli bez problemu zmieniam igłę i wale z 1 insulinówki
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wiadomo że o tak wszystkiego nie wykorzystam bo za długo będzie to stało oczywiście ale jednak 1 insulinowka a 20 w lodówce jest różnica:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106256 Napisanych postów 377978 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710633
Ja biję jedna igła kilka inj podskórnych
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 382 Napisanych postów 1018 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 26484
Ja tak samo, profilaktycznie wymieniam co parę strzałów ale przy GHRP-6 np co leci 3 razy dziennie to z jakieś 5 strzałów jedna igłą a potem wymiana bo tępa igła się robi.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 3831 Napisanych postów 18870 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 207598
Ja tez GH i HCG jedorazowka wbijam kilka razy

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 382 Napisanych postów 1018 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 26484
Tak jest byle tutaj niektórzy nie pomyśleli ze domięsniowo też tak bić, podskórnie tak ale pany domięśniowo to zawsze nowa bo tutaj to już nie przelewki
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 3831 Napisanych postów 18870 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 207598
Tak, domięśniowo zmieniany za każdym razem

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 12 dni Przeczytanych tematów 24
Ja walę z jednej insulinówki, aż mi się skończy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20968 Napisanych postów 71579 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576803
Do stępienia stara zagrywka praktyków

doping & zdrowie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Po odbloku

Następny temat

Przeziębienie, a cykl na testosteronie

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły