...
Napisał(a)
Siema. Szybkie pytanko jutro aplikuje pierwszy strzał HCG dawki podczas cyklu 250iu co 3 dni, w 1 szklanej fiolce mam płyń w drugiej proszek pytanie czy jeżeli wymieszam płyń z proszkiem naciągnę do insulinówki to czy będę mógł aplikować HCG z 1 insulinówki zmieniając igłę ? Kombinacja ze względu na to że dzieciaki mogą dobrać się w lodówce do insulinówek może macie jakiś patent jak to zrobić żeby hcg było w 1 strzykawki i żebym mógł je zaciągać do kolejnej świeżej?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Flex1976 dzięki za odp. Nurtowało mnie to bo jednak jest to około 20 strzałów czyli bez problemu zmieniam igłę i wale z 1 insulinówki
1
...
Napisał(a)
Wiadomo że o tak wszystkiego nie wykorzystam bo za długo będzie to stało oczywiście ale jednak 1 insulinowka a 20 w lodówce jest różnica:D
...
Napisał(a)
Ja biję jedna igła kilka inj podskórnych
2
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Ja tak samo, profilaktycznie wymieniam co parę strzałów ale przy GHRP-6 np co leci 3 razy dziennie to z jakieś 5 strzałów jedna igłą a potem wymiana bo tępa igła się robi.
1
...
Napisał(a)
Ja tez GH i HCG jedorazowka wbijam kilka razy 

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Tak jest byle tutaj niektórzy nie pomyśleli ze domięsniowo też tak bić, podskórnie tak ale pany domięśniowo to zawsze nowa bo tutaj to już nie przelewki
1
...
Napisał(a)
Tak, domięśniowo zmieniany za każdym razem 

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!