SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

HCG SOLO PO CYKLACH BEZ ODBLOKU

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4429

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 84 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3417
Witam,

jak w temacie. Kumpel poleciał kilka durnych cykli, po namowach "pseudofachowców".
Kolejno: proviron solo, tura solo, oxa solo, teraz kończy wino solo 40mg/ed.
Pomiędzy każdym z cykli przerwa mniej więcej 2 miesiące.
Oczywiście nie stosował żadnych środków typu hcg, clomid, tamo, itd.

Wyniki badań:
Testo całkowity 0,9ng/mol przy normie 2,27-10,3, więc bardzo niski;
Testo wolny 3,21pg/mol przy normie 1,00-28,28,
FSH 0,4mlU/ml przy normie 1,7-12,
LH 1,0mlU/ml przy normie 1,1-7,0,
Prolaktyna 6,54ng/ml przy normie 2,64ng/ml,
Estradiol 47,8pg/mol przy normie <62,0,
TSH3 2,584mlU/l przy normie 0,340-5,600

PYTANIE:
Czy dobrym rozwiązaniem po zakończeniu wina było by przybicie 15tys. HCG, w dawce 2000-2500 e4d?
Jaką dawkę symexu dać, aby trzymać estro w ryzach przy obecnym poziomie?
Po HCG clomid?

Pozdro

Wiek
36
Waga
87
Wzrost
180
Obwód ramienia
38
Obwód klatki
110
Obwód uda
60
Obwód talii
90
Staż na siłowni
2
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
2/2/1
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
3 (proviron, turanabol, oxandrolone)
Opisz swój plan treningowy
4 x split
Cel cyklu
Redukcja
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Wino w trakcie
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
20
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
dobry
PPM (podstawowa przemiana materii)
normalne
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
2000



Zmieniony przez - Czarna_Mamba w dniu 2017-06-30 10:48:12

Zmieniony przez - Czarna_Mamba w dniu 2017-06-30 10:49:06
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3908 Napisanych postów 26911 Wiek 34 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 450362
tak po hcg clomid, ale jak wrzuca wino aktualnie to te badania co teraz zrobił musiały tak wyjść. A jak się czuł pomiędzy tymi cyklami? Clomid powinien tż starczyć po tym winie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 84 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3417
O.dziwo czuł się bardzo dobrze, co mnie dziwi przy tak niskim testo.
Druga sprawa, przy tym testo strasznie opornie idzie redukcja.
Dlatego pomysł, żeby przybić HCG - podobno pomaga.
Pozostaje kwestia dawek?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3908 Napisanych postów 26911 Wiek 34 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 450362
poczekaj, to teraz "kolega" kończy wino solo i te badania są z kiedy? Z teraz tak? Czy pomiędzy cyklami były to robione?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 84 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3417
Badania są z teraz. Poprzednie też wskazywały niski poziom testo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3908 Napisanych postów 26911 Wiek 34 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 450362
Redukcja będzie szła tak samo na hcg jak i bez, a dwa,jak zrobi pct to test trochę podskoczy,skoro to końcówka cyklu.

A jaki jest max normy tej prolaktyny?


Zmieniony przez - zioekt w dniu 2017-06-30 12:59:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 84 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3417
Ok.
Czytałem gdzieś, że niektórzy biją hcg solo, właśnie podczas redukcji i przy sporym ujemnym bilansie, co daje dobre rezultaty, niestety kosztem zdrowia.
Prolka w środku widełek.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3908 Napisanych postów 26911 Wiek 34 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 450362
Na tyle na ile hcg podbije testa,to nie będzie miało to jakiegoś wpływu na spalanie smalcu, jedynie mogło by to pomoc podczas ostrej redu dla poprawy samopoczucia, gdzie naprawdę już jest ciężko o co kolwiek, ale to też w przypadku gdy się nie bierze towca.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 84 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3417
Dzięki za pomoc.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 1162 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 43317
niech wejdzie na jakis krotki czas na propa i po propie dopiero hcg przez jakis sensowny okres, w trakcie hcg badania, po hcg clom i tez badania z tym, ze na inne parametry

Batros to Skeletor: "You talk and I'll listen."

Skeletor: "I'll talk and you'll obey!"

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Degenracja sciegien i lub stawow, SAA czy po prostu bad luck..

nutloveb