SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Guzki w okolicach sutkow u mezczyzny.

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5194

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 191 Napisanych postów 799 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 8197
Witam Serdecznie
Uprzednio zapoznany z trescia zawarta na forum sfd odnosnie mojego tematu nie znalazlem dobrego i konkretnego wyjasnienia przyczyn powstawania owych guzkow pod sutkami.Dlatego ten temat .Najprostszym sposobem udac sie do lekarza zrobic usg i wyniki hormonalne i sytuacja staje sie jasna.Jednakze ja mieszkam za granica i ciezko doprosic sie o jakiekolwiek badanie krwi a co dopiero usg piersi .
W lewej piersi od powiedzmy 3 lat odczowam cos w rodzaju nie bolesnego zgrubienia usytowanego nie na sutku tylko tak jakby tuz za nim wewnatrz .W piersi prawej podobne zgrubienie wystapilo niedawno jakies 3 dni temu wlasciwie rownierz nie bolesne jednakze wyczuwalne ,usytuowane dokladnie za sutkiem wewnatrz analogicznie do piersi lewej.Owo zgrubienie wystapilo po 8 tygodniach treningow rozpoczetych po polrocznej przerwie .Podczas w/w 8 tygodni suplementowalem kolejno: NO XPLODE bsn, aminokwasy , bialko gold standart oraz Cell Tech ,dieta masowa zroznicowana ,wysokokaloryczna , 9g wegli , 2g bialka , z tluszczami w miare czysto .Przybralem 4 kg masy .
Ostatnia stycznosc ze srodkami SAA 4 lata temu 12 tygodni test enan plus nandrolon ,odblokowane clomidem.
Czytajac tematy tutaj slyszalem o chlopakach ,ktorzy od lekarzy slyszeli tresci typu wlokniak , tluszczak , z reguly nie grozne ,nic nie robic zejdzie.Mnie zastanawia fakt czy nie tworzy mi sie ginekomastia ,ktora jest powiedzmy niewielka nie wyglada to tak jak po wpisaniu w google grafika wielkie napuchniete suty wyskakuja .Widzialem tez temat gdzie kolega na cylku pod koniec tez wyczul guzek i wszyscy zalecali b6 w dawce 600 mg , nie odrazu tamox .Nadmienie ze rownierz zaczelem stosowac b6 odrazu na drugi dzien od wczucia owego guzka i po 3 dniach 400mg czuje jakoby byl on nieco miekszy.Pytanie czy to lekkie gino , dlaczego tak nagle i niespodziewanie w sutku prawym i co ewentualnie robic z ta cala sytuacja.Dodam zdjecia klata luzem przod oraz lewy i prawy bokiem .Obydwa sutki uciekaja w mojej opinie mocno w dol , piers lewa mocno i dodam odrazu ze gdy bylem 4 kg chudszy wygladalo to tak samo .Lewy na zdjeciu bokiem wyglada jak typowe lipo natomiast to trzyma sie juz dlugo i nigdy nie bylem gruby jestem typowym ekto dla mnie kg masy to 4000 kcal na tydzien .Prosze o opinie osob majacych duze pojecie w temacie.

pozdrawiam

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 127 Napisanych postów 3175 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 45617
no najlepiej to zapytaj w dziale doping lub po prostu udaj się do lekarza,nikt nie wyleczy Cię przez internet
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21317 Napisanych postów 70698 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 573825
Fotki fotkami, opis opisem ale bez wyników badań lab + obrazowego możemy sobie zgadywać.

doping & zdrowie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problem z libido i erekcja

Następny temat

Kiedy dorośleją rysy twarzy?

Sztos