WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Guess who's back - Lilka, 14 lat i 3 ciaze pozniej

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 471

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 21 dni Przeczytanych tematów 85
Wylaniam sie niesmialo i pytam czy ktos tu mnie jeszcze pamieta? Z lezka w oku wspominam czasy mojego dziennika treningowego (https://www.sfd.pl/Lilka__dziennik_treningowy__Czekając_na...-t828213.html#post8) i tak sie zastanawiam czy jeszcze kiedykolwiek uda mi sie wrocic do jako takiej formy Czy sa tu jakies dziewczny z moich czasow, ktorym starcza dnia na regularny trening?

A uprzedajac pytania, tak, to na pewno ja, tylko nie udalo mi sie odzyskac hasla
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12546 Napisanych postów 162241 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242565
Hej, no po 14 latach nieobecnosci na forum, to mysle, ze 90% juz nie znajdziesz tutaj osob%)
najlepsza opcja, to daj znaka w starym dzienniku, to jest szansa wtedy, ze pojdzie powiadomka na maile u stalych bywalcow dziennika treningowego :)
tak czy inaczej witaj :)

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13654 Napisanych postów 23282 Wiek 56 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 636070
Ja niestety nie pamiętam... Moze Viki albo Ghorta? Właściwie nikogo innego ze starych czasów tutaj juz nie ma....
Ale może to nieistotne kto pamięta? Mozę trzeba zacząć od nowa? Tylko trudno jest - bo to trochę takie pisanie samej dla siebie. Od czasu do czasu ktoś wpadnie, czasami doradzi, czasami pospamuje...
...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6865 Napisanych postów 36428 Wiek 47 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 682763
Ja też nie pamięta, ale fajnie że jesteś. Im więcej osób tym ciekawiej - a forum ostatnio mocno opustoszało.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 21 dni Przeczytanych tematów 85
Dzieki za odpowiedzi! Rzeczywiscie widze ze prawie nic sie nie dzieje juz na Ladies SFD, moglam zerknac zanim utworzylam ten post. Pozdrowienia dla wszystkich wytrwalych SFDowiczow :D
...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17808 Napisanych postów 133396 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1467063
aż tak dobrej pamięci to nie mam

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odżywka białkowa czy tu jest problem

Następny temat

Trening dla początkującej - jak często

Shoty
Polecane artykuły