Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
21 dni
Przeczytanych tematów
85
Wylaniam sie niesmialo i pytam czy ktos tu mnie jeszcze pamieta? Z lezka w oku wspominam czasy mojego dziennika treningowego (https://www.sfd.pl/Lilka__dziennik_treningowy__Czekając_na...-t828213.html#post8) i tak sie zastanawiam czy jeszcze kiedykolwiek uda mi sie wrocic do jako takiej formy Czy sa tu jakies dziewczny z moich czasow, ktorym starcza dnia na regularny trening?
A uprzedajac pytania, tak, to na pewno ja, tylko nie udalo mi sie odzyskac hasla
Szacuny
12546
Napisanych postów
162241
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1242565
Hej, no po 14 latach nieobecnosci na forum, to mysle, ze 90% juz nie znajdziesz tutaj osob%) najlepsza opcja, to daj znaka w starym dzienniku, to jest szansa wtedy, ze pojdzie powiadomka na maile u stalych bywalcow dziennika treningowego :) tak czy inaczej witaj :)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
13654
Napisanych postów
23282
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
636070
Ja niestety nie pamiętam... Moze Viki albo Ghorta? Właściwie nikogo innego ze starych czasów tutaj juz nie ma.... Ale może to nieistotne kto pamięta? Mozę trzeba zacząć od nowa? Tylko trudno jest - bo to trochę takie pisanie samej dla siebie. Od czasu do czasu ktoś wpadnie, czasami doradzi, czasami pospamuje...
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
21 dni
Przeczytanych tematów
85
Dzieki za odpowiedzi! Rzeczywiscie widze ze prawie nic sie nie dzieje juz na Ladies SFD, moglam zerknac zanim utworzylam ten post. Pozdrowienia dla wszystkich wytrwalych SFDowiczow :D