Szacuny
1
Napisanych postów
288
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1447
Jak pozbyć się grzybicy z organizmu i jakie produkty spożywcze i może są jakieś suplementy bo choruję na przełyk baretta i niedoczynność tarczycy i może samemu coś zrobić .I coś na dodanie energii.Proszę o pomoc
Szacuny
358
Napisanych postów
953
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
53586
To nie jest prawdziwy olejek z oregano tylko olej słonecznikowy z zawartością oleju oregano w ułamkach procenta. W takiej ilości rośliny jest bardzo niewiele olejku. To nie są ilości skuteczne w leczeniu czegokolwiek - jedynie jako profilaktyka, no i jak ktoś lubi aromatyzowany olej słonecznikowy.
Szacuny
450
Napisanych postów
2520
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
266183
kolega wrzuca co kilka dni nowy temat pisząc o przełyku barretta, tarczycy i co chwilę dorzuca kolejną nową chorobę. Po raz n-ty piszę, że ogarnięty dietetyk kliniczny + współpraca ze specjalistami to jedyna opcja, żeby sobie w dużym stopniu ułatwić życie. mam jednak coraz więcej wątpliwości, czy to nie jest jaki troll
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
5696
Napisanych postów
73066
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
736399
Zdecydowanie lekarz plus dietetyk kliniczny a nie leczenie na forum. Jak już będziesz w stałym kontakcie z nimi, to ew. warto się dokształcać w dziedzinie żywienia.
Szacuny
171
Napisanych postów
1228
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
180644
tak, po krotce przejrzałem tematy autora i pomimo 13 letniego stażu brak podstawowej wiedzy która powinna być opanowana po 2 latach bodybuildingu... masakra
Szacuny
358
Napisanych postów
953
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
53586
Na grzybicę spróbuj 100% olejku eterycznego z oregano. Wyżre przełyk razem z grzybami :D Ale na serio, bardzo skuteczny jest na wszelkie patogeny, zabija wszystko co popadnie, niemniej rzeczywiście działa żrąco na tkanki, więc można sobie "poparzyć" przełyk. Ja przez chwilę brałem, to mi wypaliło kąciki ust. Najlepiej rozpuszczać 4-5 kropli w łyżce oliwy z oliwek (uwaga, olejki eteryczne rozpuszczają się tylko w tłuszczach - popij wodą, a nie dość że "nie pójdzie" dalej to jeszcze rozprzestrzeni się na całą jamę ustną, a nie jest to przyjemne, uwierz mi. Czosnek to przy tym można jak borówki jeść :D