Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
89
Witam. Mam w diecie w posiłku 70g ryżu. Wiadomo ze ważymy przed obróbka termiczna. W torebce mamy 100g, ma ktoś ciekawy sposób żeby ładnie te gramy wychodziły po ugotowaniu? Jakiś trik ze gotujemy od razu 70, czy po ugotowaniu odwazacie ? Dzięki za pomoc, pozdrawiam ;)
Szacuny
29912
Napisanych postów
27250
Wiek
32 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
384534
kup sobie takie torebki silikonowe (w lidlu kiedyś kupiłem), do tego kup ryż na kg i wsypuj tam 70g suchego i ugotuejsz tak jak w woreczku tylko ze 70g
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6262
Napisanych postów
76003
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754688
Kupuj ryż sypki. Wyjdzie taniej i wygodniej. Poza tym nawet jak ugotujesz 100g, to co za problem oddzielić na oko 70g? Nie powinno to stanowić problemu.