SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Golenie na łyso - porady

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 937

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Wiek 32 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1021
Ogolono Wam głowy na 0?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6406 Napisanych postów 77467 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 763622
Odpowiadając szczegółowo na zadane przez Ciebie pytanie w pierwszej wypowiedzi, to nie. Nikt mnie nie ogolił całkowicie na łyso. Kiedyś, jak goliłem się sam, to tak. Samemu ogoliłem się na łyso, ale to chyba nie spełnia warunków Twojego pytania

Nawiązując jednak to bardziej problematycznej kwestii tego tematu, to ogolenie się na łyso niestety może nie pomóc w sytuacji problemu z łupieżem. W takiej sytuacji sugeruję zastosować szampony lecznicze, czy też odpowiednie środki nawilżające skórę głowy.
1

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4562 Napisanych postów 5468 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 50281
Co?
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Wiek 32 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1021
No.tak :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12356 Napisanych postów 161481 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1238513
Ale że ktoś cie dorwal i golil czy pytasz ogólnie pod kątem estetyki? %)
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
1. Panna mnie ogoliła bo miałem łupież
2. Drugi raz w woju
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9245 Napisanych postów 83222 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 703898
Tak , codziennie od 20 lat
3

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12356 Napisanych postów 161481 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1238513
ja jeszcze sie trzymam, ale zdaje sobie sprawe z tego, ze przyjdzie dzien, ze tez gdzies te wlosy bede pewnie skracal%) aczkolwiek moj tata ma bujna czupryne pomimo sedziwego wieku, wiec moze genetycznie bede sie trzymal dluzej, choc androgeny w moim ciele zapewne beda to zadanie skutecznie utrudniac%) co do lupiezu i scecia wlosow musisz pamietac, ze lupiez to głownie problem skory, a wlosy sa tutaj ofiara lupiezu, wiec sciecie wlosow nie gwarantuje poprawy w leczeniu. Celu w dobry szampon np. z pirytionian cynku, ketokonazol czy siarczek selenu

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 89 Napisanych postów 185 Wiek 51 lat Na forum 146 dni Przeczytanych tematów 2298
Łysi mają lepiej, bo po treningu i po prysznicu, ręcznikiem się uczeszą i mają spokój :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 34343 Napisanych postów 24420 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 280924
Gole się na krótko / łyso od 24 lat :) mega wygodnie bez włosów ( suszenie ,prysznic , czapki , fryzjer to koszt zakupu maszynki )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 102 Napisanych postów 294 Wiek 39 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 58147
Ja juz od 3 lat gole na gladko i dobrze mi z tym. Kwestia przyzwyczajenia...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 168 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3927
A na martwy ile bierzesz?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Badania - analiza

Następny temat

Ból w okolicy barku przy pierwszych powtórzeniach na wyciskaniu

WHEY premium