...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Odpowiadając szczegółowo na zadane przez Ciebie pytanie w pierwszej wypowiedzi, to nie. Nikt mnie nie ogolił całkowicie na łyso. Kiedyś, jak goliłem się sam, to tak. Samemu ogoliłem się na łyso, ale to chyba nie spełnia warunków Twojego pytania
Nawiązując jednak to bardziej problematycznej kwestii tego tematu, to ogolenie się na łyso niestety może nie pomóc w sytuacji problemu z łupieżem. W takiej sytuacji sugeruję zastosować szampony lecznicze, czy też odpowiednie środki nawilżające skórę głowy.
Nawiązując jednak to bardziej problematycznej kwestii tego tematu, to ogolenie się na łyso niestety może nie pomóc w sytuacji problemu z łupieżem. W takiej sytuacji sugeruję zastosować szampony lecznicze, czy też odpowiednie środki nawilżające skórę głowy.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Ale że ktoś cie dorwal i golil czy pytasz ogólnie pod kątem estetyki? %)
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja [email protected]
...
Napisał(a)
Tak , codziennie od 20 lat
3
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
ja jeszcze sie trzymam, ale zdaje sobie sprawe z tego, ze przyjdzie dzien, ze tez gdzies te wlosy bede pewnie skracal%) aczkolwiek moj tata ma bujna czupryne pomimo sedziwego wieku, wiec moze genetycznie bede sie trzymal dluzej, choc androgeny w moim ciele zapewne beda to zadanie skutecznie utrudniac%) co do lupiezu i scecia wlosow musisz pamietac, ze lupiez to głownie problem skory, a wlosy sa tutaj ofiara lupiezu, wiec sciecie wlosow nie gwarantuje poprawy w leczeniu. Celu w dobry szampon np. z pirytionian cynku, ketokonazol czy siarczek selenu
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja [email protected]
...
Napisał(a)
Łysi mają lepiej, bo po treningu i po prysznicu, ręcznikiem się uczeszą i mają spokój :)
1
...
Napisał(a)
Gole się na krótko / łyso od 24 lat :) mega wygodnie bez włosów ( suszenie ,prysznic , czapki , fryzjer to koszt zakupu maszynki )
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Ja juz od 3 lat gole na gladko i dobrze mi z tym. Kwestia przyzwyczajenia...
Poprzedni temat
Badania - analiza
Polecane artykuły