Robie aeroby zawsze na czczo, ale po kawie. Cwiczyc zaczelam jakies 5 miesiecy temu. Zaczynalam z waga 50 kilo przy 164 cm wzrostu, czyli bylam szczupla, ale za to mialam bardzo widoczny cellulit. Nie stosowalam zadnej diety, ale i tak waga spadla mi do 48 kilo. Teraz na szczescie wrocilam do tej wyjsciowej, bo staram sie jesc troszke wiecej, no i wreszcie mam troche miesni ;)
Wczesniej w trakcie aerobow i troche czasu po nie czulam w ogole glodu, bo po kilku pierwszych minutach mi przechodzil (wstaje glodna zazwyczaj). Teraz utrzymuje sie caly czas, przez 40 minut, bo tyle cwicze. Co jest grane? Zbyt wiele tkanki tluszczowej do spalania nie mam, ale cellulit na udach wciaz sie czuje dobrze, choc znacznie go mniej, wiec cos tam jednak jest ;)
Wczesniej w trakcie aerobow i troche czasu po nie czulam w ogole glodu, bo po kilku pierwszych minutach mi przechodzil (wstaje glodna zazwyczaj). Teraz utrzymuje sie caly czas, przez 40 minut, bo tyle cwicze. Co jest grane? Zbyt wiele tkanki tluszczowej do spalania nie mam, ale cellulit na udach wciaz sie czuje dobrze, choc znacznie go mniej, wiec cos tam jednak jest ;)