SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gino progesteronowe

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1599

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 446 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6159
Witam, czy gino progesteronowe moze byc wyleczone farmakologicznie po dluzszym czasie od wystapienia np rok badz 2 lata ?, jakich lekarstw sie uzywa do tego celu, oraz czy jest jakas szansa na pomniejszenie gino estrogenowego za pomocą farmakologi ? pozdrawiam i licze na odpowiedz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 446 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6159
****a pol godziny po napisaniu tego posta zaczal mnie piec lewy sut, 2 dni temu zaczalem cykl na x-trenie 3 kaps dziennie. Czy witamina b6 zniweluje nieprzyjemnie objawy? Oraz mam pytanie gdzie dostac b6 w takiej dawce jak zalecaja do tego typu problemow (600-800mg) ostatnio jak patrzalem to srednio w jednej tabletce jest 1,6 mg wit. b6!! mam jesc 800 tabletek dziennie ? za******lac po recepte na bromergon czy ta witamina b6 probowac ? prosze o szybka odpowiedz bo suty palą !!

Zmieniony przez - silnoreki4 w dniu 2011-03-18 22:00:16
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 3984 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 27522
Probuj z wit.B6. Opakowanie 50 tabletek 50mg kosztuje do 5zl max. Polfa bodajze producent, nie chce mi sie isc do szuflady sprawdzac. Bierz 3-4 razy dziennie po 200mg.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
myslisz ze pomoze ? a jezeli nie, to nie bedzie (np za tydzien) juz za pozno na mocniejsze rzeczy typu bromergon ? czy 3-4 razy dziennie przez caly cykl czy az do ustapienia pieczenia

bo troche mnie to zaskoczylo szczerze powiem i jakbys mogl odpowiedziec na te pytania zawarte w pierwszym poscie

Zmieniony przez - silnoreki4 w dniu 2011-03-18 22:20:51

Zmieniony przez - silnoreki4 w dniu 2011-03-18 22:21:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 3984 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 27522
Masz linka na priva jak ta witamina wyglada, dodam ze dostepna jest w kazdej aptece. Co do gino to chyba tylko skalpel, a zeby sie nie powiekszalo to bromo/wit.b6 zapobiegawczo podczas cyklu. Jak od estro to nolva pod reka. Najlepiej zrobic badania jak sie nie ma pewnosci: estradiol i prolaktyna. A, i jak masz mozliwosc dostac recke na bromo to bierz, warto miec pod reka. Chociaz stosowanie chemii zawsze wiaze sie z jakimis skutkami ubocznymi, wiec lepiej na poacztek z wit.b6 sprobowac.

Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2011-03-18 22:24:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dzieki wielkie, to napewno prolaktyna *****ska od x-trena, sproboje z tą b6

pozdrawiam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok ! Pomocy !

Następny temat

meta prop npp

nutloveb