...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez apokalipsa z działu Trening dla zaawansowanych.
Siema. Wielu z was pisze "mam zaje***** genetyke" "szybko rosne" itd a co według was moze poakzywac ze ktos ma dobra genetyke?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Łydki 34 są jak najbardziej możliwe pisałem pod kątem takich ludzi do 170 cm i w okolicach. Rzecz jasna że wyżsi z większą kategorią wagową będą mieli startowe obwody wyższe z automatu.
Kiedy zadasz pierwszy cios wiedz ,że o życie grasz...
Gdy zobaczysz pierwszą krew, mocno uderz jeszcze raz...
...
Napisał(a)
grubosc kosci itd i nie tylko jest wiele zeczy a kazdy jest inny i nie ma 100 % za***istej genetyki a jeśli jest to ARNOLD
trening i dieta :) PODSTAWA
...
Napisał(a)
jw, grubość nadgarstka,łydki
szerokość obręczy barkowej
szybkość regeneracji
siła w porównaniu z osobami w podobnym wieku i o zblizonym stażu i wadze
łatwość przybierania masy w porównaniu do innych
kształt,budowa poszczególnych partii
ps
arnold miał nogi słabe
ale nie da się ukryć że gena wybitnego
Zmieniony przez - bic44 w dniu 2008-05-03 16:29:09
szerokość obręczy barkowej
szybkość regeneracji
siła w porównaniu z osobami w podobnym wieku i o zblizonym stażu i wadze
łatwość przybierania masy w porównaniu do innych
kształt,budowa poszczególnych partii
ps
arnold miał nogi słabe

Zmieniony przez - bic44 w dniu 2008-05-03 16:29:09
...
Napisał(a)
dila tez 

http://www.sfd.pl/chucknoris_/masa_z_półobrotem-t424885.html DZIENNIK TRENINGOWY ZAPRASZAM
http://www.sfd.pl/BLOG_Nawet_parówka_dęta_raz_w_roku_ma_swoje_święta_by_chucknorris-t484710.html
BLOG TREC ZAPRASZAM
NIE POPRAWIAM DIET I TRENINGÓW NIE ZNAM SIĘ NA TYM
...
Napisał(a)
ja mam np niesamowicie dziwna genetyke . niby latwo lapie fat a rece mam chudziutkie . nogi natomiast dosc grube , fuzo fatu na brzuchu , powyrzej brzucha jakbym mial niziutki body fat . nad nogami nie pracowalem , nad rekami przeciwnie . tric malutki , bic srednio slaby , klatka spoko , barki okej , lydka dobrze , uda przyzwoicie , plecy slabo . nie wiem nawet czy jestem ekto mezo czy endo , w moim przypadku jakis mix
...
Napisał(a)
każdy jest mixe każdego z typów budowy,kwestia czego jest najwięcej.pzdr.
...
Napisał(a)
ja jestem waski w barkach ,cieniutkie nadgarstki i okólnie chude kości
NO PAIN NO GAIN
...
Napisał(a)
to prawie tak jak ja bo tez mam chude kosci ale za to bica mam sporego i w barkach tez dos szeroki jestem :)
No pain - No gain
...
Napisał(a)
ja w wieku 14 lat to było 185 wzrostu i 85 wagi i jak zaczynalem ćwiczyc to 35 w łapie i 33 w nadgarstu, w porownaniu z innymi to najwiekszy 

...
Napisał(a)
a jezeli ktos ma gorsza genetyke jest sczuply sczuple rece ?? waski w barkach to co robic dajcie rady??
Polecane artykuły