...
Witam mam pytanie w najblizszym czasie planuje zrobienie sobie malej silki w piwnicy i w zwiazku z tym chcialbym sie dowiedziec ile kosztuje laweczka palska, skosna sztango i obciazenia do okolo 140 kg. Czy ktos z was ma moze dostep do jakiegos uzywanego tanszego sprzetu lub obciazen
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
O takie rzeczy lepiej pytaj w Targowisku
"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would
understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"
...
Napisał(a)
mamy dostep ;) https://www.sfd.pl/forum_106/
A obciazenie zalezy gdzie pojdziesz, ja znam sklep gdzie kilogram kosztuje 2,5 zl niezaleznie od wielkosci talerzy.
Zmieniony przez - McRaYvEn w dniu 2004-12-02 12:07:39
A obciazenie zalezy gdzie pojdziesz, ja znam sklep gdzie kilogram kosztuje 2,5 zl niezaleznie od wielkosci talerzy.
Zmieniony przez - McRaYvEn w dniu 2004-12-02 12:07:39
...
Napisał(a)
wpisz w wyszukiwarke www.google.pl a pozniej +switokrzyskie +"sklep kulturystyczny" ewentualnie poszukaj w prasie ogloszen :D
...
Napisał(a)
Poszukaj na forum, a znajdziesz pomysly na tanie "wykonanie" sprzetu - wyjdzie ci o niebo taniej niz bys kupowal nowe ze sklepu.
[w dziale nasze zdjecie czasami pojawiaja sie male silowie i rozmowy o tym jak ludzie sobie poradzili z tym fantem
]
[w dziale nasze zdjecie czasami pojawiaja sie male silowie i rozmowy o tym jak ludzie sobie poradzili z tym fantem

Polecane artykuły