Szacuny
4
Napisanych postów
428
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4156
Mam pytanie o produkt jakim jest Mitotropin
- czy ten suplement jest naprawde taki dobry jak go reklamują?
- czy ktos go stosował (z dietą oczywiscie) i jakie były tego efekty?
Napisanych postów
14
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
136
'Widac że masz małe pojęcie o wysiłku tlenowym podczas cyklu redukcji zbędnej masy.' ... tak, mam małe pojęcie.
'Jeżeli wszystkie spalacze termogeniczne traktujesz jako suplement diety'. Mito jest 1. spalaczem jakiego uzywam, ale uzywam go z glową i jak napisałem wczesniej dla mnie to jest tylko suplement diety... Tak jak kazdy suplement ktory biore. Jesli masz jakies uwagi, pomysly, aby polepszyc dzialnie mito to z checia przeczytam :)
Szacuny
4
Napisanych postów
428
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4156
Ej to moze jeszcze ktos mi powie bo mam zamiar kupić sobie spalacz i co byscie polecili Thyrotherm czy TSE moze inny ? ;p i co do tego mozna by dokupić ... chiałem HMB ale po przeczytanym referacie Grasika zrezygnowalem.
Napisanych postów
9947
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
52544
On ma 17 lat, w takim wieku wszystko co potrzeba na redukcje znajduje sie w sklepie spozywczym. Nie potrzebujesz spalacza by zredukowac tluszcz, a jesli juz to mysle ze karnityna bedzie wystarczajaca.
Zmieniony przez - Skerx w dniu 2009-01-02 11:39:27
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
91
nie rozumiem tu czegoś. Jedna osoba pyta się o Mimotropin a druga mu odpowiada " zwykły spalacz tłuszczu " Ludzie nie piszcie bzdur nie popartych niczym. Premiera tego produktu będzie na dniach w Polsce więc zobaczymy. Często przeglądając to forum widzę takie odpowiedzi. Po co wprowadzacie się w błąd na wzajem. Niestety zauważyłem że trafia się tu dużo osób którzy wyrażają swoje często niczym nie sprawdzone i nie poparte opinie. Ps. produkt zbiera bardzo dobre opinie w Stanach.