Szacuny
0
Napisanych postów
79
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
137
28 stycznia o godzinie 20 we Wrocławiu, w klubie Metropolis, w Pasażu Niepolda odbędzie się gala sportów walki. Pojedynkiem wieczoru będzie walka Vale Tudo, w której zmierzą się Igor Kołaczin i Arek Jędraczka z Warszawy. Prócz tej walki będzie można zobaczyć dwa pojedynki w formule K1. W jednej z walk wystąpi Rafał Petertil z Wrocławia wraz z Arturem Zającem z Warszawy, a w drugiej Jarosław Kalita i Krzysztof Kaproń. Odbędą się także walki Taekwon-do ITF - Bartosz Batra z Wrocławia vs Dawid Dudek oraz walki Kick-Boxingu z low-kickami - Łukasz Kaczmarczyk z Wrocławia vs Przemysław Hałub. Gdyby komuś było za mało atrakcji zobaczyć będzie można także pokazy Arka Homańczuka z nunchako i nożami chińskimi oraz pokazy Krav Magi. Impreza ma na celu zbiórkę pieniędzy dla Jakuba Tokarza - judoki WKS Śląsk i zawodnika Vale Tudo, ktory jest sparaliżowany po tym, jak na dyskotece został ugodozny nożem. Wstęp na imprezę jest darmowy, ale z racji szczytnego celu gali mile widziane są datki to puszek z jakimi chodzić będą modelki.
Szacuny
2343
Napisanych postów
30329
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
268948
chłopaki pana Petertila nie znacie???Walczył na ostatniej gali K-1 we Wrocławiu w Orbicie o ile mnie pamieć nie myli...
PS: Fajny pomysł,coś czuje ze nie bedzie takiej siły która by mnie powstrzymała przed pójściem tam,nawet sesja...
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Szacuny
0
Napisanych postów
79
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
137
Ale to tylko ten jeden maruder i defetysta mówi, że nieznani walczą ;) Na pal z nim! ;)
Sesja ? Sesję powinni zblokować. Postaram się zrobić zdjęcia na gali.
Szacuny
0
Napisanych postów
1023
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10256
"Ale to tylko ten jeden maruder i defetysta mówi, że nieznani walczą ;) Na pal z nim! ;)
Sesja ? Sesję powinni zblokować. Postaram się zrobić zdjęcia na gali."
napisałem tylko ze znam Kołacina... bardziej się interesuje polskim mma niz reszta tu wymienioną;)
Szacuny
12
Napisanych postów
3436
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17160
Bardzo szczytny cel, a przy okazja świetna promocja SW. Mam nadzieję, że organizacyjnie wszystko wypali, frekwencja dopisze, a zbiórka będzie efektywna.
Również czekam na fotki.
edit: kto ma robić pokaz KM?
Zmieniony przez - wilk80 w dniu 2007-01-24 15:03:49
"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba