Moja dieta polega na spozywaniu 4-5 niewielkich, aczkolwiek dobrze zbilansowanych posiłków dziennie. Na początku była to dla mnie szkoła zycia ponieważ miałem ochotę na 6-7 dużuch posiłków którymi musiałem się napchać. Od kiedy biore cztery razy dziennie po 55-60 gram Mass XXL wilczy apetyt minął. Gainer jest wystarczająco sycący aby zaspokoić głód na jakis czas. Co o tym sądzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dokładnie tak jest. gainer jest przecież tak zbilansowany, aby zapewnic organizmowi dawkę substancji odżywczych jakie zapewnia normalny posiłek. 4 porcje gainera to tak jakbyś zjadał dodatkowo 4 nieduże posiłki w dodatku dobrze przyswajalne...
Willhelm
...
Napisał(a)
Gainer jest łatwo przyswajalnym odpowiednikiem posiłku, więc oczywistym jest, że zaspokaja (a nie ogranicza) "wilczy głód" podobnie jak inne wysokokaloryczne rzeczy np. tabliczka czekolady. Pytanie tylko jaki masz cel. Jeżeli odtłuszczenie to należy raczej szukać czegoś co zlikwiduje ten apetyt nie dostarczając kalorii.
Bambo2
...
Napisał(a)
Wg. mnie nie jest wystarczajaco sycacy. Jak juz to te gestsze bardziej zapychaja.
>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<<
Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na http://www.pajacyk.pl Dzięki
...
Napisał(a)
dla mnie roowniez gainery sa mala sycace...
pijac samego (jakiegokolwiek mialem) to tak jakbym pil mleko...chwila glood off a po krotkim czasie ssanie :)
dlatego dla mnie gainer jest super dodatkiem do posilkow...mozna uzupelnic kalorie powiedzmy 4 razy dziennie bez objadania sie...a i GL przez produkty spozywcze moze byc obnizony
pijac samego (jakiegokolwiek mialem) to tak jakbym pil mleko...chwila glood off a po krotkim czasie ssanie :)
dlatego dla mnie gainer jest super dodatkiem do posilkow...mozna uzupelnic kalorie powiedzmy 4 razy dziennie bez objadania sie...a i GL przez produkty spozywcze moze byc obnizony
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
"Moja dieta polega na spozywaniu 4-5 niewielkich, aczkolwiek dobrze zbilansowanych posiłków dziennie" czegos tu nie czaje jak chcesz mase robic to po co sie ograniczasz ?? Mozesz jesc 4-5 posilki ale duze i do tego jeszcze dodawac gainera albo i nie jak juz nie bedzie takiej potrzeby. Dziwne troche albo czegos nie rozumiem
!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!