"NIECH SIŁA BĘDZIE Z WAMI"
...
Napisał(a)
otóż byłem na siłce jednej gdzie kumpel chodzi.. patrze taki dyzu gosciu podchodze zagaduje patrze gainera pije i zaczynamy o nim gadać , to ja mówie ze tez chce teraz kupic bo nigdy nim nie uzupelnialem mowie ze endo jestem a on mowi ze nie brac bo to mnie tylko zaleje i nic wiecej.. skoro moje zapotrzebowanie to 600g WW 250 g B i 150g T to musze uzupelnic nie jestem w stanie tyle zjesc co o tym uwarzacie???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
******li głupot, jak uzupełnisz bilans na zamierzony to nic sie nie stanie, zresztą to czy cie zaleje czy nie zależy od proporcji ustalonych w bilansie
...
Napisał(a)
wow 95kg wagi i taki rozklad diety :/
kolega mial racje - chyba ze bedziesz malo gainerka pic..
Przytnij wegle zwieksz bialko zrob tak: 4,5gr/kg m/c wegli 2gr bialka i 0,8g/kgm.c tluszczy
kolega mial racje - chyba ze bedziesz malo gainerka pic..
Przytnij wegle zwieksz bialko zrob tak: 4,5gr/kg m/c wegli 2gr bialka i 0,8g/kgm.c tluszczy
...
Napisał(a)
Poszukaj na forum "Dziennik Posilkow Vitalmax" tam jest program w exelu na ktorym jest kalkulator i on Ci wyliczy ile potrzebujesz
Remember The Name
...
Napisał(a)
to ile mam jesc tych wegli zeby nie nie zalac.. ale gainerka kupie bo z apetytem jest tak sobie.. wegle obetne do 500 i si z czegos musi byc ta DOBRA masa
...
Napisał(a)
Jak by nie patrzc to miesnie budje głownie jak nie tylko bialko :D z wegli to Ci miesnie nie urosna
Remember The Name
...
Napisał(a)
zbilansowana dieta i jako uzupelnienie gainer ewentualnie
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
ten dziennik mi nie działa... tak jak trzeba komp wymaga formata iwiesza sie duzo moze przez to jak by to dla ciebie nie był problem to dla 185 i 95kg wagi aktywnosc siłka 4 razy w tyg w reszte aeroby (basen,rower,bieganie) sog wiadomo
...
Napisał(a)
z diety nietrudno powinienes dostarczac tylu skladników co napisałeś/tylko, że w innych nieco proporcjach/.
z odzywek jesli będziesz mimo wszystko cos chciał kupic to bulka/równa ilośc białka i węglow./ albo białko.
z odzywek jesli będziesz mimo wszystko cos chciał kupic to bulka/równa ilośc białka i węglow./ albo białko.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
https://www.facebook.com/FilmyKtoreZmieniajaZycie/photos/a.1433936366899118.1073741828.1433433930282695/1434660943493327/?type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845830128789824&set=a.163427777030066.27088.100000885337703&type=1&theater
...
Napisał(a)
zmienieszje ilosc wegli do 500 mimo ze zapotrzebowania 600 ewychodzi i moze kupie profi whey mass bialko same mam ale i tak mimo to dostarczyc tyle wegli ciezko mi mysle ze nie zaleje mnie to
Polecane artykuły