xD
...
Napisał(a)
Ćwicze ok 7 miesięcy ma 17 lat , Ostatnio Zakupiłem 2 Odżywki Gainera 1 Vitalmaxa 2,25 i Kreatyne Vitalmaxa ta w proszku 300g. Czy można robic shake Jednoczesnie mieszając Gainera i Kreatyne z Mlekiem lub woda :) ? A no i Jak waszym zdaniem powinienem to dawkować, Dodam jeszcze ze waze 86 kg przy wzroscie 184cm Zalezy Mi na przyroście Masy Mięśniowej . A no i w swojej "Karierze" brałem 2 razy Monohydrant Kreatyny Olimpa 1000mg i Gainera 2 VItalmaxa 1kg bo niestety fundusze Mnie ograniczają ;/ Nie posiadam Specjalnej Diety staram sie jeśc jak najwiecej Produktów wysokowartościowych. Chciałbym zapytac o wasza opinie i rozwianie moich wątpliwości odnośnie Dawkowania . Jak w Dni Treningowe a jak w Wolne od Cwiczen .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
gainera z kreatyną jak najbardziej ale w wodzie nie w mleku
dawkowanie gainera ciężko rozpisać skoro sam nie wiesz jakie masz braki w pozywieniu
dawkowanie gainera ciężko rozpisać skoro sam nie wiesz jakie masz braki w pozywieniu
...
Napisał(a)
Dzieki Aras za Opinie. A czemu nie w Mleku ? Tzn braki hmm.. Za specjalnie w diete sie nie angażuje no bo Szkola teraz itp. ale staram sie jesc przynajmniej 3-4 posiłków dziennie w odstępach 3-4 godzinowych max. Tylko tak mniej wiecej chciałbym sie dowiedziec W jakich porach Dnia mam brac tego Gainera . Czy Przed po Treningu Czy ewentualnie Rano i wieczor . Jestem w sumie zielony jesli chodzi o suplementy a nie chialbym zeby wszystko poszlo na marne
xD
...
Napisał(a)
gainer toodpowiednik kanapki z serkiem
mozesz rac gainera po treningu
ale generalnie wielkosc porcji i czestotliwosc - to kwestia indywidualna uzalezniona od brakow. Jesli nie znasz brakow - pozostaje Ci metoda prob i błedów
mozesz rac gainera po treningu
ale generalnie wielkosc porcji i czestotliwosc - to kwestia indywidualna uzalezniona od brakow. Jesli nie znasz brakow - pozostaje Ci metoda prob i błedów
...
Napisał(a)
Hmm.. No wiec zaryzykuje ... Bd brał wedle uznania w Tych samych porach . :D A jakie Odzywki polecalibyscie ? Przy tym Stażu 7 miesiecy , Chciałbym jeszcze przybrac na masie bo na tym Mi w sumie narazie najabardziej zalezy . A gdy skoncze tego gainera i Krete to Mam zamiar jeszcze cos dokupic :)
xD
...
Napisał(a)
Jak kupujesz odżywkę,to kieruj się bardziej składem surowcowym odżywki niż ceną.Pozdrawiam.
rower1
Polecane artykuły