TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

GINEKOMASTIA cz. 4

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2226075

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Na forum 196 dni Przeczytanych tematów 333
@Joker 1992, prześledź ten temat. Odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania w nim są, wystarczy cofnąć się zaledwie kilka stron, całkiem niedawno o tym pisaliśmy.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Co do mojego zabiegu u dr.Tuchendlera, to został on przełożony na końcówkę lutego, z powodu infekcji.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 1826 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21979
Joker1992
Witam, gdzie aktualnie znajdę dobrego chirurga od gino? Czytałem tu o dr Tuchendlera z Wrocławia i o dr Brdzie ale nie wiem z jakiej miejscowości. 10 lat temu wśród cwiczacych większość polecała dr Rylskiego z Kielc. Zależy mi na wycięciu gruczołu i odessaniu tłuszczu. Jak wygląda to cenowo? Do 10k można się zmieścić? Mieszkam zagranicą.

Jesli gino+lipo to sprawdź pare stron wcześniej ja i inny kolega polecaliśmy medicusestetic tychy opisałem cały zabieg oraz przygotowania tez mieszkam zagranica i wszystko załatwiłem przez telefon/email pierwsza wizyta i odrazu zabieg minął miesiąc od zabiegu wszystko fajnie sie goi każdego dnia zrosty coraz mniejsze opuchnięcia też jestem świadomy ze pełny efekt do 6 miesiecy ale tak zdecydował bym sie jeszcze raz

Co do lekarzy to : dr. Rylski jest tu mocno odradzany od pewnego czasu spartolił kilka zabiegów,dr Burda do gino oczywiście lipo w małej ilości
A medicusestetic już było tu opisywane i polecane lata temu tak samo

Zmieniony przez - Generacja_ w dniu 2025-01-26 14:08:44

Zmieniony przez - Generacja_ w dniu 2025-01-26 14:09:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 435 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8514
Dzięki za odpowiedź. Ile czasu byłeś na zwolnieniu? I ile czasu zostałeś w pl. Zapewne do zdjęcia szwów 7-10dni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 1826 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21979
Joker1992
Dzięki za odpowiedź. Ile czasu byłeś na zwolnieniu? I ile czasu zostałeś w pl. Zapewne do zdjęcia szwów 7-10dni

Przed zabiegiem pytali czy maja wypisać l4 wiec z tym niema problemu ale prowadze firme więc mi to nic nie daje pozatym połączyłem to z świetami i zdjęcie szwów po 7 dniach ale myśle ze to nie problem bo lekarz mocno naciska na kontrole po 2-3 dniach jest dość wyrozumiały wiec myśle że jak mocno Ci zależy to 1-2 kontrole po 2-5dni a szwy to przecież nie problem nawet ogólny Ci zdejmnie lub sam to zrobisz jeśli musisz wracać.

Zmieniony przez - Generacja_ w dniu 2025-01-26 17:45:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 242 Napisanych postów 760 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12381
Generacja_
Joker1992
Witam, gdzie aktualnie znajdę dobrego chirurga od gino? Czytałem tu o dr Tuchendlera z Wrocławia i o dr Brdzie ale nie wiem z jakiej miejscowości. 10 lat temu wśród cwiczacych większość polecała dr Rylskiego z Kielc. Zależy mi na wycięciu gruczołu i odessaniu tłuszczu. Jak wygląda to cenowo? Do 10k można się zmieścić? Mieszkam zagranicą.

Jesli gino+lipo to sprawdź pare stron wcześniej ja i inny kolega polecaliśmy medicusestetic tychy opisałem cały zabieg oraz przygotowania tez mieszkam zagranica i wszystko załatwiłem przez telefon/email pierwsza wizyta i odrazu zabieg minął miesiąc od zabiegu wszystko fajnie sie goi każdego dnia zrosty coraz mniejsze opuchnięcia też jestem świadomy ze pełny efekt do 6 miesiecy ale tak zdecydował bym sie jeszcze raz

Co do lekarzy to : dr. Rylski jest tu mocno odradzany od pewnego czasu spartolił kilka zabiegów,dr Burda do gino oczywiście lipo w małej ilości
A medicusestetic już było tu opisywane i polecane lata temu tak samo

Zmieniony przez - Generacja_ w dniu 2025-01-26 14:08:44

Zmieniony przez - Generacja_ w dniu 2025-01-26 14:09:27

Rylski ma już swoje latka, byłem u niego z 6 lat temu robotę zrobił ale trochę się wystraszyłem jak go zobaczyłem , to tak jak dziadkowi dać auto i wypuścić go na autostradę.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 88 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1008
Panowie w końcu i ja idę na zabieg 03.02 Dr Winczakiewicz Toruń cena 8000zł uwzgledniajac poprawki jakbym chciał coś zmienić 10 lat męczarni w końcu polubie lato.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2830 Napisanych postów 5433 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 81115
Trzymam kciuki
Podziel się opinią już po.
Z doświadczenia jednak wiem, że proces gojenia może się wydłużyć.
U mnie dopiero po ok roku byłem zadowolony z efektu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
@tomaszS a dlaczego dopiero po roku byłeś zadowolony z efektu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2830 Napisanych postów 5433 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 81115
Po pół roku pojechałem do kliniki i rzeczywiście pół prawej stronie bylo opuchnięte (jakby gino cały czas było).
Lekarz kazał masować, ale nie robiłem tego, żeby nie podrażniać, a w dodatku bolało.
I dopiero w okolicy może 10 miesiąca było dużo, dużo lepiej.
Jakby się zagoiło, kij wie jak to nazwać.
Operację miałem 28 grudnia, a tak dopiero w okolicy października, listopada efekt był naprawdę zadowalający
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Obwisła skóra po odchudzeniu [mężczyzna]

Następny temat

problemy po cyklu

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły