Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
142
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2903
1. WIEK: 30
2. WAGA: 99
3. WZROST: 187
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka: 123
-udo: 65
-talia: 95
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 13lat
6. DIETA:
-białko: 2,3
-węglowodany: 1,9
-tłuszcz: 0,7
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: ostatnie 10lat
8. TRENING: 4 w tyg.
9. CEL CYKLU: suchy mięsień i lepszy zarys mięśni
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: test enan solo od stycznia do teraz i chcę dalej ciągnąć na tym
11. POZIOM BF%: 18
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Tycie
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
Witam tak jak w temacie kiedyś to stosowałem tylko zapomniałem jak to się mieszało, jakby ktoś mogł mi to rozpisac dodam ze na koniec wszystko razem biore do ampulki i laduje do pistoletu insulinowego tak jest bardziej komfortowo.
Szacuny
2
Napisanych postów
142
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2903
Czyli do ghrp6-5mg dać 2,5ml czy lepiej 3 żeby razem mieć równe 4ml wszystkiego, dodam że chcę się kuć 3x dziennie co byś mi doradził kolego i czy mogę to razem później wszystko wymieszać do jednej fiolki czy muszę mieć w oddzielnych? Pozdrawiam
Szacuny
465
Napisanych postów
52009
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
199651
Jak byś miał krótkie cjc to mieszaj sobie to jak chcesz z ghrp6.ale masz długie i walisz raz na 5 albo 6 dni.ghrp6 walisz 3 razy dzienie.wiec matematyke zostawiam tobie
Szacuny
152
Napisanych postów
1162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
43364
dominatorx
Ok czyli ghrp6 wszystko wiadomo 3x dziennie , cjc1295 raz bądź 2x w tygodniu. Jakie dawki podawać Ile kresek na isulinowce?
Nie mieszasz tego razem tylko dac dajesz sobie 2 razy w tyg np poniedziałek czwartek, a ghrp tak żeby Ci wychodziło z 750 dziennie wiec przy 5mg i 1ml w insulinowce u40 wyjdzie Ci to 6 malych kreseczek na cały dzień
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87471
Napisanych postów
355752
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1643709
prosekto
dominatorx
Ok czyli ghrp6 wszystko wiadomo 3x dziennie , cjc1295 raz bądź 2x w tygodniu. Jakie dawki podawać Ile kresek na isulinowce?
Nie mieszasz tego razem tylko dac dajesz sobie 2 razy w tyg np poniedziałek czwartek, a ghrp tak żeby Ci wychodziło z 750 dziennie wiec przy 5mg i 1ml w insulinowce u40 wyjdzie Ci to 6 malych kreseczek na cały dzień
Szacuny
152
Napisanych postów
1162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
43364
lodzianin1
prosekto
dominatorx
Ghrp 750 dziennie??
Tak dawałem. Ale ja jakoś wolę hormon niz pepki. Teraz na jakiś czas wszedłem na takie połączenie tyle ze ipa/ghrp2 i daje właśnie 750 tez
Zmieniony przez - prosekto w dniu 2020-06-25 22:49:37