Celem mojego postu jest pokazanie siły działania środków dopingujących, ich wpływu na masę, siłę oraz ich wpływ na zdrowie. Nie ukrywam także, że od dawna nie mogłem przegroczyć maksymalnego dla mnie wyniku w wyciskaniu leżąc, dlatego postanowiłem spróbować czegoś nowego, "z innej półki", czegoś co nie jest najlepszą na rynku kreatyną. A że bardzo nie lubię brać zastrzyków i w ogóle byłoby to bardzo problematyczne w mojej sytuacji zdecydowałem się na PH, środki które w USA sa legalne, ogólnodostępne, według mnie całkiem bezpieczne, no i dają kongretnego MEGA KOPA. Po tygodniach czytania forum amerykańskich oraz naszych doszedłem do wniosku, że warto spróbować.
PH:Ze środków jakie miałem dostępne:
G.E.T. SUS 500, Myogenix SPAWN, Kilosports OXANAVAR wybrałem susa, ze wzgl. ma skład oczywiście i pochlebne opinie Amerykanów:
Estra-4 9 diene 25mg
Ethyl Methoxy Gona 12mg
ATD 7mg
Milk Thistle 80% 144mg
TPGS ( Drug Delivery System )78mg
Vitamin E 1mg
Podłoże z oleju słonecznikowego 267mg
Podobny skład ma SPAWN, W jednej kapsułce ma więcej obu pierwszych substancji i o 33% więcej kapsułek w opakowaniu przy podobnej cenie. Dawałby większego kopa, ale za to SUS ma inne substancje, które poprawiają wchłanianie i dzieki czemu wydał mi się bardziej bezpieczny, dopracowany i "przemyślany"
DIETA:
Chciałbym wyraźnie zauważyć, że w zwiazku z cyklem nie stosowałem, żadnej diety, odżywiałem sie jak dla mnie "normalnie", patrz poniższe zdjęcie. Pozwoliło mi to na sprawdzenie SUSA, bez wyraźnej pomocy diety.

TRENING:
Oczywiście siłowy.
Poniedziałek -klatka, bic tric; środa- barki; piątek- plecy, nogi. Wyjątkiem w treningu siłowym są barki i nogi. Tutaj się bardziej oszczędzam i nie żyłuje. Kiedyś przesadziłem z przysiadem a barki wiecznie mnie bolały.
Waga: 77-78
Wzrost: 170
Obwód klatki: 100<X<105
Obwód ramienia: 37
Obwód talii: za duży
Obwód uda: ???
Obwód łydki: ???
Staż na siłowni: 8 lat w sumie z przerwami
Ilość spożywanego białka: 2,5g/kg wagi ciała
Ilość spożywanych węglowodanów: 2,5g/kg wagi ciała
Ilość spożywanych tłuszczów: 9,5g/kg wagi ciała
Opis przebytych cykli sterydowych: BRAK
Trening: opisany powyżej
Cel cyklu: próba na 130 na klatkę płaską bez mostka
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: ?????
Poziom BF%: duży około 15-20%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): brak tendencji
Stan zdrowia: dobry
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak
PPM podstawowa przemiana materii: ok
Wyciskanie leżąc (MAX): 120, przed cyklem 117,5
Martwy ciąg (MAX): nie robię za często
Przysiad (MAX): 145 w wadze 67,5kg
pytaj, a nie zbłądzisz