System protein 80 to klasyk, kiedyś było w nim 70% wpc i 30% jaja, teraz jest wpc, wpi i jajo(wpi na drugim miejscu wymienione, więc teoretycznie jest go więcej niż jaja w składzie). Piłem długo izolat po treningu + leucyna, natomiast znalazłem ciekawą promocję i myślę które wybrać po treningu.
...
Napisał(a)
Witam. Co sądzicie o firmie formotiva?
System protein 80 to klasyk, kiedyś było w nim 70% wpc i 30% jaja, teraz jest wpc, wpi i jajo(wpi na drugim miejscu wymienione, więc teoretycznie jest go więcej niż jaja w składzie). Piłem długo izolat po treningu + leucyna, natomiast znalazłem ciekawą promocję i myślę które wybrać po treningu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Cyber-TEST: Thermal Pro Evolution (+ KO i Nitro2) by saib__ - PODSUMOWANIE str. 88!
- TEST- Z Olimpem po formę by Kamiru - podsumowanie str. 26!!
- TEST - ALRI / 3xJW + Restore / "ubijamy shit" by ripahza - pods. 54 str.
- TEST - OLIMP -> Massacra2 <- by HadesSquad !!!
- TEST NIESPONSOROWANY MASA x3 BY CHORY1985 - pods.str.46!
- TEST: "PaSiBRZuCHy" vol.3 - zaglosuj str.144!
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mając na porównaniu obie firmy osobiście bym celowal w starego znanego Olimpia. System protein 80 swego czasu był klasykiem tylko coś mi się kojarzy że tam w składzie nie było czasem jeszcze miaszanki roślinnego? Bo coś właśnie mi się w głowie pojawiło że system miałem miks wpc jaja i roślinnego ale nie jestem przekonany i być może pomyliłem coś z białkiem hi teca bo tam były dwie wersje z roślinnym w składzie co i tak a porównaniu na zawartość procentowa poszczególnych frakcji jest bez znaczenia. Podsumowując jednak uderzył bym w sp
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
W Hi Tecu było pszeniczne. Myślisz, że nie jest to za wolno wchłanialne białko po treningu ?
...
Napisał(a)
Myślę że nie będzie to miało znaczenia kompletnie. Chyba że ladujesz insulinę hehe
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Jak masz dobrą cene to bierz, aflofarm wykupił treca w skłąd aflofarmu też wchodzi formovita.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Jak napisałem, jeśli skład ok cena tez to bierz 

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Co do tej formotivy to bym nie był takim optymistom .
Białka są sypane w Częstochowie a nie w zakładzie farmaceutycznym
Białka są sypane w Częstochowie a nie w zakładzie farmaceutycznym
...
Napisał(a)
Niby obie firmy mają "farmaceutyczną" jakość, ale osobiście zdecydowanie bardziej ufam Olimpowi, który od wielu lat trzyma wysoki poziom i jakiekolwiek niewielkie wpadki przytrafiają się bardzo rzadko. Formotiva dziwnym trafem miała sample odżywki białkowej z bardzo krótką datą przydatności tuż po wejściu na rynek. Nie wiem jak jest to możliwe.
Zakładając jednak, że jakość w obu przypadkach jest dobra, to nie będzie miało znaczenia które z odżywek białkowych będziesz pił po treningu, czy w ciągu dnia.
Zakładając jednak, że jakość w obu przypadkach jest dobra, to nie będzie miało znaczenia które z odżywek białkowych będziesz pił po treningu, czy w ciągu dnia.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły