Szacuny
11123
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć wszystkim!
Ostatnio szukałem jakiegoś zajęcia dla siebie i moją uwagę przykuło skakanie na trampolinie. Trochę o tym poczytałem, że jest to dobry sposób na spalenie kalorii, dobre cardio i tak dalej.. Nie wiem, nie znam się, ale wiem, że to jest to!
Nie byłoby tematu bez pytania. Zżera mnie ciekawość, internety nic nie mówią.. A pytanie brzmi następująco: Czy na takie zajęcia przychodzą tylko kobiety? Co z mężczyznami?
Dodam, że oglądałem parę filmików z tych zajęć i były na nich same kobiety.
Liczę na poważne (aby nie za bardzo :D) odpowiedzi.
Szacuny
17652
Napisanych postów
131584
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1457906
Bo to pod kobitki jest robione, co jest modne czy trampoliny czy bungee fitnes one lubią takie ciekawostki, zależy dla kogo trampoliny dla osób starzych nie bardzo, trzeba pamietać że trampoliny oddają energię i stawy u niektórych mogą nie wytrzymać.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
14581
Napisanych postów
52733
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
398530
anubis84
Bo to pod kobitki jest robione, co jest modne czy trampoliny czy bungee fitnes one lubią takie ciekawostki, zależy dla kogo trampoliny dla osób starzych nie bardzo, trzeba pamietać że trampoliny oddają energię i stawy u niektórych mogą nie wytrzymać.
Marcin pamiętasz jak na pierwszych targach w Opolu Popuri wskoczył na te trampoliny właśnie?