mam takie białeczko do sprzedania zjadlem tylko 3 porcje pisać! cena do ustalenia
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Fitness Authority - Diamond Hydrolysed Whey Protein
- Fitness Authority - Xtreme HP Protein VS Fitness Authority - Diamond Hydrolysed Whey
- [S] FA Diamond Hydrolysed Whey Protein 2270g
- Sprzedam białko DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN
- [S] (S) Fitness Authority WHEY Protein! 4,5kg
- [S] Fitness Authority - Xtreme HP Protein 2000g -OKAZJA- ! SUPER CENA - 150zł ... NOWA!
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zaproponuj cenę jaka Cię interesuje, a może się dogadamy. I skąd jesteś ?
...
Napisał(a)
też chętny. cena i czemu sprzedajesz?
Here we stand or here we fall, history won't care at all...
...
Napisał(a)
no niech strace 170 zł plus przesyłka czyli macie 30 zł taniej :) sprzedaje bo jednak nie przełamałem wstrętu do białka wole jeść pierś :) białko jest jak najlepsze tylko moj organizm coś nie tak :D
...
Napisał(a)
bez urazy ale mi to cuś podejrzane jest , że kupujesz najdroższe chyba białko na rynku, a potem stwierdzasz, że wolisz piersi jeść. zamknięte za 170 może byś sprzedał, ale w tym wypadku nie ma na to szans moim zdaniem.
Here we stand or here we fall, history won't care at all...
...
Napisał(a)
uuuuu trochę pojechałeś z tą ceną :). Białko można na allegro za 195zł z wliczoną przesyłką kupić. Wiec te 170 zł + przesyłka i do tego jeszcze białko napoczęte to żadna okazja :D. Ja ze swojej strony mogę zaproponować 120 zł + przesyłka, no niech stracę.
...
Napisał(a)
a tak serio to jak chcecie kupić to niech strace za doriana moge sie "wymienić" co Wy na to ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
BEZPRZEWODOWA KARTA SIECIOWA EDIMAX EW-7128g
Następny temat